m_bomba Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Napisano 25 Styczeń 2007 Witam wykopkowa klamra troche podniszczona ( postrzelana albo ktos sie nad nia wyzywał ) czy to II wojenna klamra czy moze puzniejsza z gory dzieki
KamAndy Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 ZSRR II wojna. Zmierz średnicę otworów, to będzie wiadomo, czy dostał od swoich, czy od Niemców.
oksio Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Piękna klamra bo z kawałkiem historii . Cała tak nie cieszy jak postrzelona gdzieś w boju.Pozdr.Oksio
m_bomba Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Napisano 25 Styczeń 2007 jesli chodzi o srednice to ciezko okreslic jest pomiedzy 7.5 a 8 mm wiec moze byc od jednychi drugich z gory dzieki za pomoc pozdrawaim
KamAndy Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Spoko. Ja znalazłem kiedyś na pozycjach rosyjskich z I wojny przestrzelone 2 kopiejki. Tamten snajper to musiał mieć cela. A może to był tylko przypadek.
zukowsky Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Wspolczuje, jezeli w czasie przestrzelenia Rusek mial ja na sobie ;/
QB@ Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 a ja jeszcze bardziej współczuje jeżeli nosił spodnie jak dzisiejsza młodzież ;)
Pytanie
m_bomba
Witam wykopkowa klamra troche podniszczona ( postrzelana albo ktos sie nad nia wyzywał ) czy to II wojenna klamra czy moze puzniejsza z gory dzieki
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.