huk 100 Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 karpik -nie ma takich co wiedzą wszysko-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 post 2007-01-30 19:19:00merytorycznośćprecyzjakompetencjajakość (nie jakoś)do tego dążymy post 2007-01-30 19:24:00nie zrozumiałeś mnie, nie ma docinków.podaję przykład kiedy dzięki pewnym zasadom i poziomowi wiedzy można było skorygować przekształconą informację, w tym przypadku ze 100% prawdopodobieństwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 No i nie wolno bluzgać ale- Karpik to już wiesz prawda ? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 To była tylko gra słów:) i dostałem pałę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 On się wykończy jak tak dalej pójdzie:))).http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=416720 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 było w szkole uawżać-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Karpik ja to uciekam na paluszkach bo aż strach pomyśleć co to będzie jak Kopijnik się obudzi bo pewnie jeszcze śpi naraaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 A co ma być? To był tylko przykład, że tak jest i będzie z nowymi użytkownikami. Trzeba się z tym pogodzić lub, o zgrozo ograniczyć dostęp do forum np. test kompetencji przy rejestracji:)Ja bym pewnie musiał poszukać innego forum:))) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 wyluzuj ja po pierwszej kartce też myślałem podobnie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 przy nadmiarze stresu, na Forum - polecają czekoladę...równamy w górę... a nie z glebą... nie wszystko co brązowe jest z brązu - nie każdego łatwo wdrożyć do samodzielności :)a Ty już zaczynasz śmigać, przy łusce nie podałeś wysokości, tak mi się wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 poprawiam - nie wysokości a czy ma szyjkę"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Nie chcę sie całkowicie usamodzielnić, wolę spytać i będę pytał. Po to mam forum i w takim celu się zarejestrowałem. No więc Panie Kopijnik proszę o konkretną propozycję jak można ulepszyć forum lub zapobiegać, żeby nie pojawiały się denerwujące Pana pytania. O to chodzi w tym temacie(do którego zresztą sam Pan mnie skierował), a nie o to czy podałem wysokość łuski czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Łuska zidentyfikowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Widzi Pan Panie Kopijnik, nie wiedziałem, że to, że jest szyjka jest ważne, a teraz już wiem i dziękuję za uświadomienie. Jesteście starymi odkrywcami więc macie nas uczyć, a jak trzeba zganić. PO TO JEST FORUM, więc odpowiadajcie lub poproście o więcej konkretnych informacji(jestem pewien, że po paru wystawieniach do id będzie wiedział). Drugi pomysł to zablokowany link który możesz wysłać użytkownikowi w niewiedzy, który uświadomi mu co powinien zamieścić przy poszczególnej id (łuski,monety itd.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 praca, praca, praca.starać się, zrozumieć o co się pyta...zobaczyć jak to robią inni...dwa razy się zastanowić, a raz napisać... najlepiej jak się potrafi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Drugi pomysł to zablokowany link który możesz wysłać użytkownikowi w niewiedzy, który uświadomi mu co powinien zamieścić przy poszczególnej id (łuski,monety itd.).W tym celu prowadzę z Tobą dyskusję.Powyższe rozwiązanie w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Dziękuję, chętnie skorzystam. Rozumiem, że sprawa pytań z za małą ilością informacji zakończona?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Chciałem poruszyć inny temat. Sprawa niebezpiecznych, niepozornych wykopalisk. Zaproponowałem kiedyś link(również zablokowany) z takimi niechcianymi znaleziskami ale napisano mi, że pomysł był ale upadł. Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Rozumiem, że sprawa pytań z za małą ilością informacji zakończona?!Pomyliłeś role... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Jak Pan zauważył było to pytanie. I przepraszam, bo mogłem zostać źle zrozumiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Ależ - się wcale nie gniewam... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Zaproponowałem kiedyś link(również zablokowany) z takimi niechcianymi znaleziskami ale napisano mi, że pomysł był ale upadł. Dlaczego?między innymi dlatego, że wątek taki musiałby być wyczerpujący, pełny, a i tak ktoś mógłby się pomylić" i zabrać coś", a potem używać argumentu - że w wątku tego nie było...Zabawa z ziemnym złomem jest niebezpieczna, i żaden wątek nie zwalnia od czujności i rozsądku. A przede wszystkim wyobraźni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Dlaczego wyczerpujący"? Wystarczy poważnie zaznaczyć, że nie jest pełny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 ie-pełny" byłby szkodliwym narzędziem......a potem używać argumentu - że w wątku tego nie było...odpowiedzialność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Nie można napisać tak?- Zamieszczone w tym temacie przedmioty zagrażają życiu i zdrowiu. Nie wolno ich dotykać, walić młotem itp. Jeżeli znajdziecie takie coś zawiadomcie odpowiednie władze.Przestrzegamy, że nie są to wszystkie niebezpieczne przedmioty na które może napotkać Odkrywca.abawa z ziemnym złomem jest niebezpieczna, i żaden wątek nie zwalnia od czujności i rozsądku. A przede wszystkim wyobraźni..." Coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.