Skocz do zawartości

Ustalmy razem zasady współżycia... na forum :)

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
post 2007-01-30 19:19:00
merytoryczność
precyzja
kompetencja
jakość (nie jakoś)
do tego dążymy

post 2007-01-30 19:24:00

nie zrozumiałeś mnie, nie ma docinków.

podaję przykład kiedy dzięki pewnym zasadom i poziomowi wiedzy można było skorygować przekształconą informację, w tym przypadku ze 100% prawdopodobieństwem.

A co ma być? To był tylko przykład, że tak jest i będzie z nowymi użytkownikami. Trzeba się z tym pogodzić lub, o zgrozo ograniczyć dostęp do forum np. test kompetencji przy rejestracji:)Ja bym pewnie musiał poszukać innego forum:))) Pozdrawiam.

przy nadmiarze stresu, na Forum - polecają czekoladę...
równamy w górę... a nie z glebą... nie wszystko co brązowe jest z brązu - nie każdego łatwo wdrożyć do samodzielności :)
a Ty już zaczynasz śmigać, przy łusce nie podałeś wysokości, tak mi się wydaje...

Nie chcę sie całkowicie usamodzielnić, wolę spytać i będę pytał. Po to mam forum i w takim celu się zarejestrowałem.
No więc Panie Kopijnik proszę o konkretną propozycję jak można ulepszyć forum lub zapobiegać, żeby nie pojawiały się denerwujące Pana pytania. O to chodzi w tym temacie(do którego zresztą sam Pan mnie skierował), a nie o to czy podałem wysokość łuski czy nie.

Widzi Pan Panie Kopijnik, nie wiedziałem, że to, że jest szyjka jest ważne, a teraz już wiem i dziękuję za uświadomienie. Jesteście starymi odkrywcami więc macie nas uczyć, a jak trzeba zganić. PO TO JEST FORUM, więc odpowiadajcie lub poproście o więcej konkretnych informacji(jestem pewien, że po paru wystawieniach do id będzie wiedział). Drugi pomysł to zablokowany link który możesz wysłać użytkownikowi w niewiedzy, który uświadomi mu co powinien zamieścić przy poszczególnej id (łuski,monety itd.).

Drugi pomysł to zablokowany link który możesz wysłać użytkownikowi w niewiedzy, który uświadomi mu co powinien zamieścić przy poszczególnej id (łuski,monety itd.).

W tym celu prowadzę z Tobą dyskusję.
Powyższe rozwiązanie w przygotowaniu.

Zaproponowałem kiedyś link(również zablokowany) z takimi niechcianymi znaleziskami ale napisano mi, że pomysł był ale upadł. Dlaczego?
między innymi dlatego, że wątek taki musiałby być wyczerpujący, pełny, a i tak ktoś mógłby się pomylić" i zabrać coś", a potem używać argumentu - że w wątku tego nie było...
Zabawa z ziemnym złomem jest niebezpieczna, i żaden wątek nie zwalnia od czujności i rozsądku. A przede wszystkim wyobraźni...

Nie można napisać tak?-
Zamieszczone w tym temacie przedmioty zagrażają życiu i zdrowiu. Nie wolno ich dotykać, walić młotem itp. Jeżeli znajdziecie takie coś zawiadomcie odpowiednie władze.
Przestrzegamy, że nie są to wszystkie niebezpieczne przedmioty na które może napotkać Odkrywca.
abawa z ziemnym złomem jest niebezpieczna, i żaden wątek nie zwalnia od czujności i rozsądku. A przede wszystkim wyobraźni..."

Coś w tym stylu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie