Poszukiwacz86 Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 Czytałem sobie tak ten temat i szkoda, że mimo tylu szperaczy na naszej pięknej ziemi wątek systematycznie podupada. Dlatego pragnę zapytać szanowne grono jak przygotowania do nowego sezonu? Bo jak dla mnie to słabo to wygląda mróz,śnieg aż się zimno robi na samą myśl o wyjściu z domu. Już nawet moja biała rakieta marki citroen odmówiła posłuszeństwa. Najwyraźniej jak ja wyczekuje z utęsknieniem wiosny. Jak myślicie kiedy tak realnie z przyjemnością będzie można ruszyć na łowy bez kilofa? Darz dół i byle do cieplejszych dni:)
Siwy_x Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 u nas to przy dobrych wiatrach to na majówkę się można szykować, pozdrawiam
Szybkizpodlasia Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 E tam majówka , jak śnieg stopnieje to się wyjdzie na pola ;)
norman04 Napisano 21 Luty 2011 Napisano 21 Luty 2011 Myślę że w kwietniu będzie już ok.Ja wyskoczyłem dwa razy około 2 tyg.temu jak było tak ciepło-nie mogłem wysiedzieć.
mauser90r Napisano 21 Luty 2011 Napisano 21 Luty 2011 Witam,dorek guziczek z twojego zdjęcia, to guzik guberni Grodzieńskiej,złocony. Pozdro
Szybkizpodlasia Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 I jak Panowie chodzicie w okolicach Białegostoku czy tylko się po prostu nie chwalicie fantami? Ja ostatnie dwa tygodnie to same szklaneczki od pocisków wyjmuję i nic ciekawszego, ale może jutro coś wyjdzie to wkleję na rozruszanie tematu .
NiechToDunderSfisnie Napisano 13 Czerwiec 2011 Napisano 13 Czerwiec 2011 Kolego, a byłeś może ostatnio na Guzikowych?Pozdrawiam.
kopijnik2 Napisano 22 Lipiec 2011 Napisano 22 Lipiec 2011 Jeden z naszych Kolegów- Rob, wylądowal po raz kolejny w szpitalu.Tym razem leży w Bialymstoku, Szpital Śniadeckiego, Neurologia B, sala nr 13.Milo by bylo, gdyby ktoś mógl do Niego zajrzeć...
Łukasz Napisano 22 Lipiec 2011 Napisano 22 Lipiec 2011 Witam!Kopinijk, masz maila ode mnie w odp. na pw, które wysłałeś.To jak Panowie /szkoda, że nie Panie/- zbieramy krucjatę na śniadecję?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.