Skocz do zawartości

Tesoro Lobo

bruner0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A czemu akurat ten model? Jest on stworzony pod kontem samorodków, a u nas to chyba mało popularne? Do tanich nie należy. Za te pieniądze może lepiej tejon . Zależy, co nim chcesz szukać. O tym modelu pewnie się za wiele nie dowiesz, bo pewnie jest mało użytkowników tego sprzętu w Polsce, ja osobiście nie znam nikogo.
Napisano
kolega ma ten model i osiąga niezłe wyniki poza tym ma pin point co ułatwia szybkie i precyzyjne namierzenie .ja w tej chwili używam whites coinmaster classic I i jest tez nieźle,a może coś w tej samej cenie co lobo narazie mam czas do czerwca aby coś trafnie wybrać może jakieś sugestie?
Napisano
Witam!

Rzeczywiście Lobo (zakładam, że chodzi o wersję Supertraq?) został stowrzony pod kątem poszukiwań samorodków złota, ale jest to świetny wykrywacz na kolorową drobnice, monetki etc. W Anglii spora ilość poszukiwaczy używa go na polach poszukując starożytności.. To bardzo skuteczny i czuły sprzęt, jednak głównie ze względu na lepszą ergonomię, polecałbym modele Cibola, Vaquero lub Tejon. Są to równie czułe sprzęty na kolorek..

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie