suzi Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Witam panowie,teraz trochę przysypało śniegiem ,ciężko się chodzi z wykrywką,ale jak stopnieje może jakiś wspólny wypad po okolicy zorganizować? Pozdrawiam suzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2010 Mnie na wypad łatwo namówić. Trzeba znać tyko słowo klucz:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Ja tam wolę szukać ,kolego karpik skarbów a nie kluczy :):) :) W towarzystwie czy nie ,i tak jest zajefajnie połazić po polach z wykrywką . Pozdrawiam cieplutko :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 suzi a po jakiej okolicy biegasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 Suzi- a czym te skrzynie ze skarbami otworzysz?:)Kluczyki dobra sprawa- czy to do drzwi czy zegarka:)Chętnie zobacze skarby- kolega temat ożywi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krichu Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Klucz może okazać się kluczem do sukcesu :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Zazwyczaj kręcę się po Prawobrzeżu z whitesem prizm.Ze skarbami jest tak ze dla każdego są inne ,i inaczej wartościowe. Niby te skrzynie to marzenie każdego poszukiwacza,ale mało realne:):):) Jeśli jednak by się trafiły, to kluczyków już mam sporo. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 do tego pierwszego od lewej to kiedyś gdzies kłódkę miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Jest klucz ,jest kłódka ,teraz jeszcze skrzyni trzeba poszukać :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 najprościej to taką z browarem znaleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.