aslv Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Napisano 20 Styczeń 2007 Witam tak jak w twmacie mam 1500 PLN i co moge za to dostac.Dodam ze w poszukiwaniach chodzi mi o militarke.
Podziemny_Kosmos Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 Kup sobie smętka" z dwiema różnymi sondami.np 20 i 37 cm (z 37 nie wszędzie się wciśniesz)Będziesz mieć całkiem dobry sprzęt na militarkę i jeszcze ci około 500 zł zostanie w kieszeni.A jeśli chcesz coś co chodzi po około 1500 zł to niech się już inni wypowiedzą.
VanWorden Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Witam!Myślę, że Podziemny_Kosmos (!:)) ma rację.. A jeśli co innego to np. Rutus Solaris..PozdrawiamVW
aslv Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Napisano 22 Styczeń 2007 No właśnie też myślałem o Rutusie s.Tylko co lepsze Smętek czy rutus?
JarekR Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 witammam ten sam dokładnie problem...czas zmienić na coś innego...(lepszego, cokolwiek to znaczy) i czytam i czytam....i nic... może poczekać na nowego Rutusa? powiem szczerze, że przywyczaiłem się (typowe lenistwo) do trybu auto - all metall, czułośc na max (lub prawie max) i w las...
kris_kutno Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Najlepiej smętek. W tym przedziale kasowym nie ma nic lepszego. Cena około 820 PLN z jedną sondą 30.
Martin Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 aslv : wszystko zależy :)Jesli chcesz szukać przede wszystkim typowej militarki to HS-3 jest lepszy , szczególnie z dołączonymi większymi cewkami , jeżeli bardziej kolor a czasem jakaś militarka to HS-3 do Rutusa nie ma co nawet porównywać ( oczywiście zdecydowana przewaga na korzyść Rutusa )pzdr.
pavelock Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Pomyśl też o Tesoro Ciboli , ja korzystam z tego sprzętu i wyjmuję zarówno kolory jak i militarkę . Wszystko zależy od ustawień . Polecam .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.