pablcbr Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 dłubanka" do wyrobu chleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 nosidła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 Piękne rekodzieła po moim pra dziadku, czyli maja minimum około 50 lat .To sa pojemniki na osełki dla zniwiaży co by kose sobie naostrzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 Uchwyt do żelazka tez juz dorabiany ,mosiężne chyba jest?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Ciekawe znaleziska. Jeszcze do niedawna nie intersowały mnie takie ludowe artefakty", ale teraz się to zmieniło.=i jak mi coś wpadnie w ręce to przygarniam do kolekcji. Mam u siebie maselnicę, 2 żelazka i kołowrotek. Obecnie szukam sierpa:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Ja mam szuflę lipowa do przesypywania zboża.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2007 łózko polowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.