karpik Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Napisano 17 Styczeń 2007 Jak ściągacie osłonę z sondy 6,5x9 cali. W miejscu miedzy osłoną a cewką zbiera się bród i za każdym razem gdy chcę ją zdjąć dostaje białej gorączki. Nie chce zniszczyć osłony a najważniejsze cewki. Macie jakieś sposoby?! Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Kopi Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Witam.Tak to już jest z osłonami. Możesz od góry przyklejać taśmę izolacyjną, żeby zasłonić szczeliny (jak masz cierpliwość oczywiście). Kolega po założeniu osłony zakleił szczeliny silikonem ale jak będzie chciał zdjąć to dopiero będzie dostawał białej gorączki.PozdrawiamKopi
igor02 Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 Witam Karpik mówiłem Ci, że osłonę trzeba często czyścić a co za tym idzie ściągać i tu pojawia się problem:((.Ja sobie pomagam takim plastikowym nożykiem (takim jak na pikniki się zabiera) nie ma wtedy obawy że coś się uszkkodzi najwyżej nożyk:))Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.