Frozzer Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 no nie przesadzaj, taka wielka ona nie jest
2A Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 ...nie poniał aluzji: otwarta dłoń... W okolicach hodowli sarenek natomiast i wprost od sąsiada a hodowcy łosi 2 dolne . Ta górna właśnie wyszła wczorajszego wieczora. Najazd na hodowcę sarenek i okolice został zakończony :)
wittman Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 w samej rzeczy piekne fanty - wiwat mistrzowie swiata i okolic - a pamietacie troszku i o mojej skromnej osobie ??pozdrowienia dla wsiech tannenbergowych znajdywaczy i innych nieznajdywaczy :)
Frozzer Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 pamietamy andrzeju pamietamy, wszak to wszystko zasluga twojej literatury i map :)
2A Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Jako następny zadowolony,teraz Michał jest gotów podarować Ci w dowód wdzięczności piękną klamrę lub blachę z ładnym numerkiem :)
Frozzer Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 pewnei ze dam, mam az dwie, ale mi nei szkoda dzielic sie z innymi
wittman Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 a niech to panowie , co sie dzieje ?? :)czyzby czarne jagodki niebyly juz tylko czarne ?? jakis podzial ?? systko przez te unie panie :)
2A Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Aż dwie? Zaraz..3 ! Faktycznie nieżle po takich książkach,mapach,długich wieczorach.Podzielić się można,aby nie bebudem na pół...Frozer też fajną klamrę łyknął i oczywiście z wdzięczności za nieoceniony wkład w poszukiwania i koncepcje oparte na Zbysiu Wittmanowym tyle ,że najpierw była ta jedna do wzięcia a potem dopiero inne.Nie pamiętając prekursorkiego słuchania bez cewki i odstępywania co drugiego sygnału pozdrawiam i zmykam bo to już są jaja. Czarne jagódki for ever w unii też. Wpadaj Andrzej, coś się jeszcze znajdzie na nowym miejscu.
Frozzer Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 a2 z taba tezz sie podzielilem, troche zlotych marek wyjales z mojego dolka ;P
Frozzer Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 aaaaa taaak, pamietam, co drugi sygnal no jakzeby mmogl zapomniecmasz luske z takim biciem? o taak, t ociekawe bicie, a teraz moje, o niemozebyc zlote 20 marek, nastepna bedzie dla ciebie, to na pewno to, nie? to tylko 5 kopiejek? nastepna dla ciebie, o jakze mi milo kolejne 20 marek wedruje do kieszenii spokuj wreszcie...
2A Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Tak ,tak Michał, z twojego i trochę. Za długo się uczysz do tych egzaminów a nie zdałeś tego najważniejszego.
Frozzer Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 no masz racje, dzis oblalem ten najwazniejszyfotogrametria, niestety ale za tydzien poprawka, na pewno zdam :)daz dol
wittman Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 panowie przeciez jeszcze nie bylo takich upalow zeby az tak sie zagrzewac toz to woda na mlyn - wiecie kogo ;>
Mathew Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Pozdrowienia aus Tannenberg by night, :)Mathew
Gość Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Frozzerze, a może napiszesz małe sprostowanie? Podam Ci przykład:Tasak wymieniony u pana K. na Karolku za klamrę i inne fanty. Z tego co się orientuje pan K. nie hoduje saren i nie mieszka w lesie..."To tylko przykład, ale radzę go wykorzystać w celu uratowania własnego honoru.
Frozzer Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 panie szwadron 88 (coza osobliwy mail) nie wiem o jakim panie karolu pan mowi, nikogo takiego nie znak, rowniez nie wiem co to za tajemniczy pan kwiem jedno,ze dziwne rzeczy wypisujesz, i jeszcze dziwniejszych rzadasz ode mnie, moze napiszesz wyjasnienie? i sie podpiszesz, chetnie przeprowadze z toba jakakolwiek dyspute, jezeli wogole bedzie takowa wartaczego ty wogole chcesz odemnie?
Gość Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Na ostrzu brak zbrodcza, co świadczy o tzw. pasówce (inne ostrze, inna rękojeść). Numer wybity na rękojeści oglądałem nieraz u pana K. handlującego na PLACU Karola w Olsztynie (Allenstein). Przedmiot dysputy leżał u owego jegomościa od kilku ładnych lat.Jeśli chodzi o mój podpis to myślę, że Duch Wojny jest równie wymowne jak Frozzer", chociaż może nieco bardziej...A mail jak mail, czyżby się ósemeczki nie podobały?
Gość Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Małe sprostowanie z mojej strony. Na ostrzu nie brakuje zbrocza a grani, natomiast przy jelcu krótkiego płazu. Ostrze wyżej wymienione jest wykonanen półkoliście, a nie powinno.
Frozzer Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 numerki m isie nie podobaja, bo pochodza od jakze wymownego ztwierdzenia heil hitlerzbrocza brak, to owszem, ale jeszcze nie widzialem tasaka ze zbroczem (oprocz wersji artylerysjkiej z pila)byc moze wersje tasakow pomyliles?jednakze nie wiem do dzis gdzie jest plac karola
Frozzer Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 co do wykonania polkolistego zaokraglenia, to tasak nosli lekkie slady ostrzenia, byc moze byl pomocny przy zazynaniu saren, i wlasciciel go ostrzyl
Gość Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Odbiegliśmy od sedna sprawy. Krótko, od kilku lat tasak ten krążył po olsztyńskich targowiskach.
wittman Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 bylem dzis - znaczy sie wczoraj kto tych debili tylu sprosil (Puchalowo) ??TANNENBERG - the end
wittman Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 jesli moge byc pomocny dla tych debili i sk..... od rozkopywania cmentarzy :- sadek - ktos byl przed wami - malga - jest szansa*-kannwiesen - szansa*no hity sezonu :- orlau szansa x2- lahna rowniez razy dwa * ze was zlapia ** ze was zlapia i skarza pozdrawiam i zycze powodzenia - sluzba odpowiedzialnym za lapanie hien
Frozzer Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 bylo wielu, przyjedzie jeszcze wiecej :)))no ale jak sie zaprasza to i przyjezdzaja:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.