Andreos Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Witam Może jest szansa, że ktoś zna odpowiedniki polskie, niemieckich nazw miejscowości na Mazurach:Retbowen - ? Wallendorf - ? Pozdrawiam Andreos
Andreos Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 ok cofam pytanie, bo uzyskałem odpowiedźpozdrawiam
rondi Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 Witam znajomych z Karolinki". 2A2 miał rację mówiąc, że zapanowała leśna cisza" z mojej strony. Nie pamietam tak pracowitego roku w LP. Doszło jeszce formatowanie dysku (starciłem wasze maile) i problemy z łączem. Obiecałem, że napiszę jak leśnicy podchodzą do spraw poszukiwaczy. Dajcie mi czas do soboty/niedzieli.Życzę sukcesów.Do miłego.Mariusz (leśniczy)
rondi Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 I słowo stało się literami:http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&id_forum=0&ktory=124291#124291Pozdrawiam wszystkich.Mariusz
2A Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Rondi ,dzięki tobie cisza przerodziła się w czyny. Nie ma jak las z leśniczymi :)Klamra się wprostowała - skórka pozostała,guziki czyste a czekają pałasze. Dzisiaj uruchomiła się wierza (przyszły dane). Punkt opatrunkowy woła. Pozdro dla wszystkich załóg w to święto. Co u Was ?
Jaro5 Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 WitamCóż, ja żyję (pomimo kiepskiego sobotniego wieczoru).Guziczki po wyczyszczeniu okazały się całkiem ładne, monetki jeszcze nie czyściłem. A pałasze..........Pozdrawiam i do jak najszybszego zobaczenia.
nr44 Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 witamDzięki za pozdrowienia od malczików spod Karolinki i pozdrowienia abarotne od grupy Wielkopolskiej.Rondi twe uwagi na temat Ludzi Lasu wykorzystałem w 100% :)No i cieszą fanty u nas o smaku I wojennym" jako i u Was.Pozdrowienia Nr44
rondi Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Dzięki, koledzy, za wspólnie spędzony dzień.Pałasze były niesamowite...pewnie kilka tam ich jeszcze jest...Ostatnia mucha jelenia" wyszła z brody w niedzielę :-).Do następnego widzenia.
2A Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Jako słowo się rzekło a zima ropoczęła tak i z nowości się rozliczamy ;)
2A Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Jako, iż ten post rozpoczął temat Denkmalu oto i pamiątka z tegoż. Wyleciała w powietrze razem z nim. Niemiecka wersja wydarzeń to co nieco zmodyfikowana ludzkość na kuli ziemskiej wyrzucająca królowi Anglii rozpętanie tej straszliwej światowej porzogi ...
MarcinZywiec Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 A2 czy mozna sie z toba skontaktowac przez mail ?
2A Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Witam Koledzy, Z buta dać trzeba gdy zima taka tęga więc i do buta można znależć coś. Raned: Szczetinin Moskwa, ten sam rysunek i chyba to samo miejsce.Gdyby nie twoja uwaga o białym metalu nie zwróciłbym uwagi. Faktycznie przebija na biało przez patynkę. Wcześniej inne klamerki tamże z tym iż bez sygnatur.pzdr :)
Gewer Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Witam.Nie mam moze takich osiągnięć jak koledzy z tego postu ale coś nieco Tannenberg mnie też ofiarował :).Klamrę carską, guziczki, czyb pikelhauby, magazynek od naganta. Skromnie ale to zawsze coś.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.