Romo Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Napisano 13 Styczeń 2007 Nie wiem może za to jest kartka ???, ale sprawa jest taka, że bardzo potrzebuję nr 7 EXPLORATORA a dokładnie skanu artykułu o metodzie elektrooporowej.Nigdzie tego nie mogę znaleźć więc jak Ktoś ma niech pomoze :-)Z góry wielkie dzięki.pozdro.
Romo Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Napisano 17 Styczeń 2007 Taka mała przypominajka, nadal GO potrzebuję :-)pozdrawiam
KamAndy Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Witam.Mam nadzieję, że skany doszły.pzdr. Andy
Romo Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Napisano 18 Styczeń 2007 oj :-)))Dzięki wielkie kolego, sory że nie odpisywałem ale mam ograniczony dostęp do neta i tak jakoś wyszło.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Heruss Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Witamczy ja mogę też prosić o skan na mail'a? ;)PozdroHeruss
KamAndy Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 No pewnie. Już poszło i mam nadzieję, że dotarło.Pzdr. Andy.
Romo Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Napisano 19 Styczeń 2007 ...Nie jednak do mnie nie dotarło :-(KamAndy pytałeś mnie w mailu w jakim terenie chcę działać, na początku są to dwa tereny położone w lesie, a więc piachdodam że są to wzniesienia, obiektem poszukiwań są fundamenty starego zamku.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.