bjar_1 Napisano 20 Październik 2003 Autor Share Napisano 20 Październik 2003 Dzisiaj przeglądałem łuski i znalazłem taką jak na obrazku.Czy to polska od Mannlichera z fabryki Norblin"?pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Jakim obrazku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Październik 2003 Autor Share Napisano 20 Październik 2003 sorry ,zagalopowałem się.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Witam.Niestery niemiecka, ale tez fajna.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Październik 2003 Autor Share Napisano 20 Październik 2003 Jaro5 jestes tego pewien na 100%?hlip......hlip......a myślałem ,że to polska....:(pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Cześć.Dokładnie taka jest opisana w artykule o amunicji niemieckiej w odkrywcy" (numeru nie pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Październik 2003 Autor Share Napisano 20 Październik 2003 szkoda....pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Jeśli niemiecka i N" u dołu, to mogłaby być wyprodukowana w jedym z zakładów firmy RWS, albo w Norymberdze (Nürnberg), albo w Stadeln.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Październik 2003 Autor Share Napisano 20 Październik 2003 dokładnie- N-RWS Nurnberg,a opisana jest w Odkrywcy" z września 2002 r.pzdr - bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Z tego co wiem, to literka N" nabijana była zarówno na produkty wypuszczone z Norynbergii, jak i z Stadeln.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
Czy to polska od Mannlichera z fabryki Norblin"?
pzdr
bjar_1
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.