janushew Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Dziś znalazłem taką połówkę nieśmiertelnika, nie siedzę w tym temacie , proszę o pomoc w identyfikacji,może ktoś wie jak obecnie nazywa się Burschenstr w Szczecinie.pozdr j
maxikasek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Burscherstrasse to obecnie Władysława Łokietka443 pułk piechoty3 kompania karabinów maszynowychpowyżej to data urodzenia poniżej nr żołnierza
janushew Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Dziękuję maxikasek! czy to I wojna, czy II wojna? mieszkałem przez pewien czas na Krzywoustego w Szczecinie! pozdrawiam j
janushew Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Dziś znalazłem taką połówkę nieśmiertelnika, nie siedzę w tym temacie , proszę o pomoc w identyfikacji,może ktoś wie jak obecnie nazywa się Burschenstr w Szczecinie.pozdr j
Question
janushew
Dziś znalazłem taką połówkę nieśmiertelnika, nie siedzę w tym temacie , proszę o pomoc w identyfikacji,może ktoś wie jak obecnie nazywa się Burschenstr w Szczecinie.pozdr j
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.