janushew Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Napisano 11 Styczeń 2007 Dziś znalazłem taką połówkę nieśmiertelnika, nie siedzę w tym temacie , proszę o pomoc w identyfikacji,może ktoś wie jak obecnie nazywa się Burschenstr w Szczecinie.pozdr j
maxikasek Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 Burscherstrasse to obecnie Władysława Łokietka443 pułk piechoty3 kompania karabinów maszynowychpowyżej to data urodzenia poniżej nr żołnierza
janushew Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Napisano 12 Styczeń 2007 Dziękuję maxikasek! czy to I wojna, czy II wojna? mieszkałem przez pewien czas na Krzywoustego w Szczecinie! pozdrawiam j
janushew Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Napisano 11 Styczeń 2007 Dziś znalazłem taką połówkę nieśmiertelnika, nie siedzę w tym temacie , proszę o pomoc w identyfikacji,może ktoś wie jak obecnie nazywa się Burschenstr w Szczecinie.pozdr j
Pytanie
janushew
Dziś znalazłem taką połówkę nieśmiertelnika, nie siedzę w tym temacie , proszę o pomoc w identyfikacji,może ktoś wie jak obecnie nazywa się Burschenstr w Szczecinie.pozdr j
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.