Skocz do zawartości

Garrett Ace250 Ustawienia?

Arek28

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam ponownie!!!Kto podzieli się ze mną wiedzą na jakich ustawieniach jest najlepiej wyszukiwać np.( monet itp.)na polu.I czy po wejściu z pola do (lasu)ustawienia trzeba zmienić.Czy wystarczające są ustawienia fabryczne i na takich prowadzić poszukiwania.Właśnie zamówiłem ten model a jestem jeszcze ZIELONY!I nie chcę za bardzo kombinować jeżeli nastawy fabryczne są dobre!!! Za odp.z góry dziękuję!!!!
Napisano
Bez wykrywki możesz nie zrozumieć o co chodzi PUMIE. Usuwając 3 pierwsze krzeski eliminujesz żelazo, folie i troszkę większe śmieci. Tryb jewelery którego przeważnie używam usuwa tylko 2 pierwsze. Jeżeli chce Ci się kopać, i mieć pewność, że nie ominiesz ciekawego fantu(nawet w moich próbach złoty łańcuszek pokazuje czasami jako folię) korzystaj z tego trybu. Jeżeli nie chce Ci się kopać lub teren jest zaśmniecony możesz usunąć nawet pierwsze 4 kreski. Ustawienie czyłości(sensitivity)również zależy od terenu. Ja wyłączam dwie ostatnie kreski, choć na zadupiach lubię ustawić na max. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie