gruzin Napisano 27 Październik 2007 Napisano 27 Październik 2007 Dzis bylem spojrzec na napoleonke, ale jak to droga...polna juz za bardzo nie jest bo utwardzona troszke gruzem no i kopac nie ma nawet co...przydalaby sie jakas mapa przemarszu - bo przeciez jesli szli ta droga to dokads szli (pewnie trasa 92 - ale gdzie z drugiej strony poszli ?)...niestety takiej mapy nie znalazlem...pozdrawiam
jastrzab Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Czesc gruzin a gdzie znalazles te monetki okopy w Usciecinie sa w lesie tak jak piszesz moze sa jeszcze jakies inne tego niewiem teraz to juz mozemy liczyc na stedkego zeby podal lokalizacje dokladna tamtych jesli takowe istnieja pozdrawiam a co do napoleonki to domyslam sie ze byles w Gutowie
gruzin Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 jastrzab to Ty do mnie pisales na maila ?
gruzin Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 nie, w sumie nic..ale...Panowie : jezeli kopiecie gdziekolwiek to starajcie sie zakopywac dolki bo dzieki temu to hobby istnieje - jak ludzie zobacza ze jestesmy szkodnikami to tez beda inaczej do nas podchodzic. A tymczasem jak przegladam te miejsca ktorych czesc tu jest opisana to mam wrazenie ze trafilem na zerowisko dzikow - ziemia zryta, dolkow pelno, pazernosc ogromna a efektow pewnie rzadnych :P Troszke kultury prosze ;)
jastrzab Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 No gruzin mam nadzieje ze nie tyczylo sie to mnie moje dolki sa zasypywane
gruzin Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Nie jastrzab, zakladam ze nie do Ciebie ;). Wczoraj np bylem w Uni pochodzilem wokol palacu i poprostu widzialem sporo dolkow ktore nie byly zasypane - nawet nie wiem z czego to wynika - z pazernosci czy z pospiechu..:)pozdrawiam
jastrzab Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 tez bylem w uni ale kopalem w zupelnie innym miejscu trafily sie same smieci a ty znalazles cos ciekawego
gruzin Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Konkretnego nic. Za duzo smieci. Ci Chrzanowscy to chyba biedni byli ;)
jastrzab Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 w sobote wybieramy sie w pewne miejsce jak bys chcial jechac to zapraszam wysylam ci nr telefonu na maila
gruzin Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Niestety w ta sobote juz wiem ze nie dam rady...wyjazd rodzinny :/
jastrzab Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Witam co tak nagle wszyscy ucichli GRUZIN co tam ciekawego u ciebie Jak tam panowie poszukiwania
dre Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Witam jastrząb jesli chodzi o szwedzkie okopy byłem tam ok 1.5 roku temu...grodzisko ...duzo krzaków....trafienia..trzy kule muszkietowe..5 groszy z 1923 roku....dwie łuski od pepeszy i jedna niemiecka 7.9 ..pozdrawiam dre
jastrzab Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Witaj dre tez tego sie spodziewalem same krzaczory i nic pozatym wybieram sie na Pyzdry ale niewiadomo co z pogoda narazie to jest masakra
dre Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 jastrzab ten rok juz sobie darowałem ..duzo pracy i brak czasu ..pozostało szukanie nowych miejscówek na przyszły rok .. kiedys trzeba jaką kawe wypic nawet u mnie mieszkam nedaleko Neklipozdrawiam dre
jastrzab Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Daj jakis numer telefonu do siebie to sie zgadamy na ta kawe a ja jakos niemoge zakonczyc sezonu jastrzab39@vp.pl
Pyra75 Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Jastrząb, jak pojedziesz na Pyzdry ( pewnie przez Miłosław) to daj cynk, może się wybiorę, za łopatologa.
jastrzab Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Witam dre co z ta kawa kiedy sie spotykamy
sgp17062010 Napisano 22 Maj 2012 Napisano 22 Maj 2012 chodzi jeszcze ktos w okolicach Wrzesni? jestem z okolicy chetnie bym sie wybral gdzies na wykopki;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.