Skocz do zawartości

Jakość czeskich produktów do reko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
na forum „Odkrywcy” adres tego czeskiego dostawcy replik pojawiał się już kilkukrotnie – mam więc do osób, które robiły u niego zakupy, kilka pytań związanych z oferowanymi tam produktami.

http://www.armyzdar.cz/

1. Czy stosunek jakości do ceny jest opłacalny (na razie jestem zainteresowany zakupem naramienników)?
2. W jaki sposób realizowane są transakcje, bo zauważyłem, że na ich stronie jako klient może zalogować się tylko mieszkaniec Czech?
3. Czy z właścicielami tego sklepu można porozumiewać się w języku angielskim?
4. Jakie są koszty przesyłki?
5. Jak długo czekaliście na zamówiony towar?

Z góry dziękuję Wam za pomoc.
Pozdrawiam
Hindus

@ ober

Ladownice do szturma wygladaja na warte tej ceny - realistycznie nie maja skorzanych klapek jak wiekszosc replik czy jugole z lat 50., na poprzecznych paskach maja nity zamiast szwow i ogolnie wygladaja bardzo ladnie. Pytanie tylko jak beda magi pasowaly bo czasem (w niektorych replikach) zdarza sie, ze trzeba je na sile wpychac i potem silowac sie zeby wyjac.

Jedyne do czego mozna by sie przyczepic to nieco za krotka ta dluzsza boczna kieszonka na przybornik - ale to juz detal :)

Ja bym bral.

Mi raczej o te ładownice do MP40 chodziło bo Sturm to narazie kosmos - Shoei to wydatek realny jak skoncze edukacje i znajde robote, teraz nie ma szans ; ) A jak wejdzie ten metalowy AEG MP40 za ok 750 zł to wydaje sie ładna sprawa. Te czeskie ładownice maja taki specyficzny 'klimat' że nie są takie nowiutkie i błyszczące a zarazem wygladaja na świetnie wykonane.

pozdrawiam i dzięki za pomoc.

Dect - już sobie na nią ostrzę zęby, bo wyszło mi ok. 250 PLN za nią - problem tylko w tym, że to prawdopodobnie nie są akurat zdjęcie torby jaką oni oferują (widziałem je wcześniej, na pewnym forum miłosników miliariów i pewnie stamtąd je wzieli) - dlatego czekam, aż mi podeśle zdjęcia ich torby - wtedy podejmę decyzję, bo nie chcę wchodzić w to w ciemno.

Pozdrawiam
Hindus

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie