Hindus Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Witam,na forum „Odkrywcy” adres tego czeskiego dostawcy replik pojawiał się już kilkukrotnie – mam więc do osób, które robiły u niego zakupy, kilka pytań związanych z oferowanymi tam produktami. http://www.armyzdar.cz/1. Czy stosunek jakości do ceny jest opłacalny (na razie jestem zainteresowany zakupem naramienników)? 2. W jaki sposób realizowane są transakcje, bo zauważyłem, że na ich stronie jako klient może zalogować się tylko mieszkaniec Czech? 3. Czy z właścicielami tego sklepu można porozumiewać się w języku angielskim? 4. Jakie są koszty przesyłki? 5. Jak długo czekaliście na zamówiony towar?Z góry dziękuję Wam za pomoc.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Piękne mają ładownie do Mp40 i STG - lepsze niz te normalne dostępne u nas, za jakis czas bede sie do nich przymierzał i tu dołączam się do pytania kolegi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Witam, gośc jest bardzo chętny do współpracy, maile można do niego pisać i dzwonić, rozumie język polski, ale mówi tylko po angielsku, maile równierz w języku lorda Byrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 00420604966699.to jest telefon do właściciela nazywa się Radek Sturala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 pomyłka przepraszam wszystkich - po polsku również mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 @ oberLadownice do szturma wygladaja na warte tej ceny - realistycznie nie maja skorzanych klapek jak wiekszosc replik czy jugole z lat 50., na poprzecznych paskach maja nity zamiast szwow i ogolnie wygladaja bardzo ladnie. Pytanie tylko jak beda magi pasowaly bo czasem (w niektorych replikach) zdarza sie, ze trzeba je na sile wpychac i potem silowac sie zeby wyjac.Jedyne do czego mozna by sie przyczepic to nieco za krotka ta dluzsza boczna kieszonka na przybornik - ale to juz detal :)Ja bym bral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 @ Hindus Masz tez torbe na garlacz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Mi raczej o te ładownice do MP40 chodziło bo Sturm to narazie kosmos - Shoei to wydatek realny jak skoncze edukacje i znajde robote, teraz nie ma szans ; ) A jak wejdzie ten metalowy AEG MP40 za ok 750 zł to wydaje sie ładna sprawa. Te czeskie ładownice maja taki specyficzny 'klimat' że nie są takie nowiutkie i błyszczące a zarazem wygladaja na świetnie wykonane.pozdrawiam i dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Są świetnie wykonane, ale moim zdaniem nieco za drogie (ponad 300zł za magi do MP40, uszyje Ci w tej cenie dwa komplety...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Baczac na brak replik tego sprzetu wydaje sie to bardzo ciekawe i dobrze wykonane: http://www.armyzdar.cz/index.php?pg=shop&id_prod=1064&subcat=32&cat=2&set=2ile to bedzie na nasze?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 50zł wyjdzie za te paski...Można mieć taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 I to znacznie taniej a efekt ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Kolego Stadler i ober_schutze rozwincie swoja mysl bo nie za bardzo rozumiem? Czy gdzies w Polsce mozna dostac te paski? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Albert masz info na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 Dect - już sobie na nią ostrzę zęby, bo wyszło mi ok. 250 PLN za nią - problem tylko w tym, że to prawdopodobnie nie są akurat zdjęcie torby jaką oni oferują (widziałem je wcześniej, na pewnym forum miłosników miliariów i pewnie stamtąd je wzieli) - dlatego czekam, aż mi podeśle zdjęcia ich torby - wtedy podejmę decyzję, bo nie chcę wchodzić w to w ciemno.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Witam chłopaki mogę prosić o jakieś info na temat tych pasków bo mam jedne na oku ale w porównywalnej cenie do tych czeskich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Kolego michal7589 mozesz dac jakis namiar na Twoje paski...bo generalnie lepszej kopii od tych czeskich nie widzialem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Wiesz zależy gdzie mieszkasz bo ja natknąłem się na nie na rynku u kolekcjonera który wystawia tam swoje rzeczy miał ze 2 komplety oryginalnych II wojennych i troszkę kopii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.