PATRON Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Napisano 7 Styczeń 2007 proszę o identyfikację odznaki ze zdjęcia, jeśli ktoś może wycenic tą wersję to poprosze .PATRON
grba Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Na początku mamy wielką Armię", i taką z numerem 2, na froncie wschodnim (I wś) dowodził baron Eduard von Böhm-Ermolli. Po laniu z dużej Armii" zostaje już tylko Heeresgruppe" - grupa wojsk. Mam osobisty stosunek do Pana Barona. Podległe mu oddziały spaliły miasto wraz z kościołem i domem mojego pradziadka. Taktyka spalonej ziemi"... Rosjanie mieli zastać zgliszcza...
Maćko Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Jedna z 4 wersji.Odznaka z czapek tzw.Kappenabzeichen.Producent:Teilweise emailliert, Messingblech.http://www.sammlerecke.at/kap/kapstart.htmlPozdrawiam.
grba Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Logo" powszechnie stosowane, m.in. na kartach pocztowych.
Pytanie
PATRON
proszę o identyfikację odznaki ze zdjęcia, jeśli ktoś może wycenic tą wersję to poprosze .
PATRON
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.