w@riat Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 Witam serdecznie.Liczę na Waszą pomoc. Szukałem troszkę w googlach ale niestety nic nie znalazłem.Poszukuję telefonu do Białostockiego Oddziału saperskiego.Telefon potrzebuje tak na wszelki wypadek gdybym w przyszłości jakąś większą urwiłapke znalazł. A jak wiadomo na policje zgłaszać to zaraz narobią problemów.I jeszcze jedno pytanie. Czy są jakieś formalności przy takim zgłoszeniu?Pozdrawiam i licze na pomoc przy szukaniu.
karpik Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Lepiej zakopać, ale jak bardzo chcesz i znalazłeś w lesie to pogadaj z leśniczym(nigdy nie robią problemów)
w@riat Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 Leśniczy fakt może być, ale wiadomo jak to jest. Lepiej mieć telefon przy sobie. Znajdzie się duży niebezpieczny ładujek i lepiej tego nie zostawiać dla następnych poszukiwaczy.
karpik Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Telefon w nadleśnictwach też mają. Jeśli chodzi o saperów to też przyjadą z policją i weź się im tłumacz, szkoda czasu i nerwów.
ja20 Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 kolega znalazł zadzwonił na policje powiedział że z wykrywaczem znalazł przyjechali popatrzyli wezwali saperów i tyle ale pewnie nie za każdym razem tak łatwo.
żeton Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Domyślam sie, ze nie chodzi tu o Odzial Saperski tylko o Patrol Saperski. Nie jest regola, ze przyjezdzaja z Policja, zawsze mozesz zadzwonic anonimowo;)Najlepiej byloby zadzwonic na komorke do dowocy patrolu i wszystko wyjasnic. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie sa spoko i nie zadaja za duzo pytan;) pozdro
żeton Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Aha jesli kogos to urzadza moge podac nr do dowodcy Patrolu Saperskiego w Poznaniu, Inowrocławiu i Złocieńcu.
karpik Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Niech te pierlone żelastwo zrzucone przez niemiłych panów leży pod ziemią, jak będzie dobrze to wyparuje, a tym co nasze lasy zamieniają w markety- bomba w góre
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.