Skocz do zawartości

Oddział saperski - Pytanie

w@riat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie.
Liczę na Waszą pomoc.
Szukałem troszkę w googlach ale niestety nic nie znalazłem.

Poszukuję telefonu do Białostockiego Oddziału saperskiego.

Telefon potrzebuje tak na wszelki wypadek gdybym w przyszłości jakąś większą urwiłapke znalazł.
A jak wiadomo na policje zgłaszać to zaraz narobią problemów.
I jeszcze jedno pytanie. Czy są jakieś formalności przy takim zgłoszeniu?
Pozdrawiam i licze na pomoc przy szukaniu.
Napisano
Leśniczy fakt może być, ale wiadomo jak to jest. Lepiej mieć telefon przy sobie. Znajdzie się duży niebezpieczny ładujek i lepiej tego nie zostawiać dla następnych poszukiwaczy.
Napisano
Telefon w nadleśnictwach też mają. Jeśli chodzi o saperów to też przyjadą z policją i weź się im tłumacz, szkoda czasu i nerwów.
Napisano
kolega znalazł zadzwonił na policje powiedział że z wykrywaczem znalazł przyjechali popatrzyli wezwali saperów i tyle ale pewnie nie za każdym razem tak łatwo.
Napisano
Domyślam sie, ze nie chodzi tu o Odzial Saperski tylko o Patrol Saperski. Nie jest regola, ze przyjezdzaja z Policja, zawsze mozesz zadzwonic anonimowo;)Najlepiej byloby zadzwonic na komorke do dowocy patrolu i wszystko wyjasnic. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie sa spoko i nie zadaja za duzo pytan;)
pozdro
Napisano
Niech te pierlone żelastwo zrzucone przez niemiłych panów leży pod ziemią, jak będzie dobrze to wyparuje, a tym co nasze lasy zamieniają w markety- bomba w góre

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie