MaciekC Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Witam mam 2 przedmioty do identyfikacji. Jesli je znacie prosze o opinię , dzięki :)
MaciekC Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 okolice opoczna. teren juz ktos kopal i to nawet kilka dni przed świętami. rozrywki leżą na ściółce. jak sie dowiedzialem od miejscowego ze to byl tylko magazyn szybko sie z tamtąd zmyłem bo urwiłapek sie nietykam.
pablo111 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No tam nie jescze nie było. Ale kieys mieszkałem koło Końskich. Byłeś na Ruskim brodzie?
MaciekC Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 pewnie że byłem. tam stawiałem swoje pierwsze kroki. wintershlacht im osten między innymi tam znalazłem. niestety szukac tam juz nie ma sensu.
MaciekC Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Witam mam 2 przedmioty do identyfikacji. Jesli je znacie prosze o opinię , dzięki :)
MaciekC Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 jakaś zawleczka? wojskowa? moze współczesna?
Dakor Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ten pierwszy fancik przypomina element zamknięcia okna. Montowany był we framudze. Podobne były również przy drzwiczkach piecy.
tytus 75 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Maciek to drugie to zawleczka z bolca od ciągnika rolniczegobolca do zapinania przyczepy 100%
MaciekC Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Dzieki :)Tak coś mi się zdawała zbyt świerza jak na wojne. Wyszła w miejscu wysadzenia niemieckiego składu ammo.
Question
MaciekC
Witam mam 2 przedmioty do identyfikacji. Jesli je znacie prosze o opinię , dzięki :)
13 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.