osterode Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 U kuzyna mej Pani na strychu zalega taki oto garnek-niby policyjny, niby strażak. Brak śladów po grzebieniu.Za ile można by go wytargać?Dziwny jest jakiś taki. Dlatego mnie zainteresował.Pozdrawiam
Ptaku51 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Witam,rowniez takowy garnek posiadam ( w miejscu dziury ma nit) i ja obstawiam Obrone Przeciwlotnicza. Ale helmy to nie moja bajka wiec upierac sie nie bede...:)M
Ptaku51 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Witam ponownie,znalazlem w necie, ze jest to helm strazy pozarnej Luftwaffe. W zalaczeniu linka do zdjec i opisu.Pozdrawiam,Mhttp://www.german-helmets.com/LUFTWAFFE_FIRE_HELMET%20Photos.htm
Czarek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jena z wielu wielu wielu odmian strażaka wz.34...gdzieś widiałem takie cos opisane też jako-jesli dobrze pamiętam wzór NOT-czy technishe hilfe-ale głowy za to czy to taka nazwa była nie dam...
SirPolo Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 no więc byłem całkiem blisko. niemiec;)ładne i rzadkie znalezisko, jeśli o hełmy chodzi.już jest Twoje, czy będziesz musiał je wykupić?pozdrawiam
Question
osterode
U kuzyna mej Pani na strychu zalega taki oto garnek-niby policyjny, niby strażak. Brak śladów po grzebieniu.
Za ile można by go wytargać?
Dziwny jest jakiś taki. Dlatego mnie zainteresował.
Pozdrawiam
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.