Witam. Wczoraj wpadł mi w ręce taki oto poktowiec na saperkę składaną.Kolega który mi go przyniósł stwierdził że całość zapinana była jednym paskiem od góry, w dół,aż do paska przebiegającego w poprzek na którym znajdował się nkopik (tego paska również niestety nie ma). Ale do czego dążę-zacząłem się z nim kłócić że takich nie było i byłu zapinane przez swego rodzaju przykrywkę,krztałtem przypominająca pokrywę etui na lornetkę.Jednoka po powrocie do domu przestudiowałem książki i fotki i okazało się że taka wersja z samym paskiem spinającym istniała. I teraz moje pytanie-czym to było spowodowane (znaczy się te różnice w sposobie zamknięć),czy może producentem,czy też możę modelem??? Nie mam pojęcia i prosiłbym fachowców o wypowiedzenie się w tej kwestii. Pozdrawiam. Paweł
Pytanie
pawel_breslau
Witam.
Wczoraj wpadł mi w ręce taki oto poktowiec na saperkę składaną.Kolega który mi go przyniósł stwierdził że całość zapinana była jednym paskiem od góry, w dół,aż do paska przebiegającego w poprzek na którym znajdował się nkopik (tego paska również niestety nie ma).
Ale do czego dążę-zacząłem się z nim kłócić że takich nie było i byłu zapinane przez swego rodzaju przykrywkę,krztałtem przypominająca pokrywę etui na lornetkę.Jednoka po powrocie do domu przestudiowałem książki i fotki i okazało się że taka wersja z samym paskiem spinającym istniała.
I teraz moje pytanie-czym to było spowodowane (znaczy się te różnice w sposobie zamknięć),czy może producentem,czy też możę modelem???
Nie mam pojęcia i prosiłbym fachowców o wypowiedzenie się w tej kwestii.
Pozdrawiam.
Paweł
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.