Skocz do zawartości

Gdzie kopać? - moja propozycja

Leuthen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam propozycję - jeśli ktoś chce pokopać gdzieś na terenie woj. dolnośląskiego, a najlepiej we Wrocławiu, proszę o kontakt ze mną (kliknąć na moje pseudo i wyskoczy emeil) - mój ojciec nie zdążył przekopać przed zimą ogródka koło domu, więc przydałby się ochotnik (łopatę zapewniam) - tylko szybko, bo jak się zaczną mrozy...

A tak serio - była o tym 1000 razy mowa na tym forum, ale powiem to 1001. Nie zamieszczajcie postów w stylu Gdzie kopać? - poproszę o mapę, na której są krzyżykiem zaznaczone miejsca, gdzie leżą fajne fanty"!!! Ponieważ apele o to, by takie posty się nie pojawiały, były dotąd bezskuteczne, prosiłbym administratora, by umieścił u góry forum wielkimi literami napis w stylu JEŚLI NIE WIESZ GDZIE KOPAĆ, IDŹ DO BIBLIOTEKI" albo cytat wypowiedzi do studentów Indiany Jonesa w filmie Poszukiwacze zaginionenj Arki": PORZUĆCIE ROMANTYCZNE MARZENIA O ZAGINIONYCH MIASTACH I PRZEKOPYWANIU ŚWIATA. KAŻDE ODKRYCIE ZACZYNA SIĘ W BIBLIOTECE".

Dziękuję za uwagę i oddaję głos do studia.

Pozdrawiam
Leuthen
Napisano
Czesc Do Leuthena - Ja jestem tez z Dolnego Sląska i moim zdaniem postapiłes zle zdradzjac miejsce ktorym jest twoj ogródek ze tam mozna pokopac teraz czekaj az zjawia sie całe zastepy kopaczy;)Pomysl sobie a gdyby tam był naprawde skarb i co wtedy kazdy na Dolnym Ślasku musiał by walczyc juz nie z mszyca czy stonką czy innym robactwem tylko z Kretami i to na nogach ze szpadlami. Tak ze Panowie Z Dl. Ślaska uwaznie spogladajcie na ogródki .pozdro Najlepsze zyczenia wNowym Roku2007
Napisano
Panowie pamietajcie, ze forum jest miejscem otwartym i co chwile pojawiaja sie jakies blade twarze ktore dopiero zaczynaja przygode z rzeczami ktore wielu z nas robi od ilus tam lat- dlatego pytaja (moze i naiwnie dla nas) o to gdzie najlepiej mozna kopac...
Napisano
Właśnie dlatego proponuję umieścić jeden z tych dwóch (czy też inny, ale o podobnej wymowie) dużych napisów na forum, woytas ;-)

Pozdrawiam
Leuthen

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie