Skocz do zawartości

jaki wykrywacz za około 3000 zł ?

robert 88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam wszystkich mam dylemat co kupić na drobne przedmioty i tzw.militaria , który wykrywcz ma dobre osiągi i łączy w sobie zasięg i czułość ?
Napisano
Witam ,nie da rady .Jest to tkz,magazyny na Europe.Ale kupno tu nie oznacza że będzie taniej.Proponuje zrobić to w Polsce.Kupno w UK 625F+ 20F wysyłka.Jedyny sklep o jakim wiem jest w Kildare.Ale nadal upieram się w twoim przypadku,na zakup w kraju(PL). Jak chcesz to porównaj http://www.joanallen.co.uk/ pozdrawiam
Napisano
witam\\
swojego sprzęta kupiłem w joanallen
jedyny problem jest z tym że sklep jest na południe od londynu czyli troche daleko od was
jednak że jeżeli udasz się osobiście do sklepu i płacisz gotówką od razu masz najmniej - 10% plus wszystkie bonusy (zależy jak potrafisz sie targować) za DFX-a z dodatkami dałem 730 czyli suma sumarum jest taniej jedyny minus to brak gwarancji ale w końcu coś za coś
pzdr
Napisano
Witam ,ja zamawiałem EX-SEpro i jeszcze wcześniej C.scope R-1, ale z dodatkami 499+20 wysyłka,ale wcześniej do nich dzwoniłem,przy drugim zakupie też dostałem bonusa cewkę eliptyczną 7x4.5 DD i jeszcze jedną aku1600 do EX-SE no, ale i tak się opłacało.pozdrawiam
Napisano
Witam!

Są jednak znacznie tańsze sklepy w UK niż Joan Allen;)
Tu masz pełną listę i zkażdym warto ponegocjować:
http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=108

Pozdrawiam

VW
Napisano
Panowie dyskusje o tym skąd jesteście , gdzie pracujecie i jakie są tam miejscówki prowadźcie w innych działach. :)
Temat został jak widzicie z lekka" odchudzony.
Mon111ika: życzę wspaniałych znalezisk , a co najważniejsze cierpliwości w poznawaniu nowego nabytku :)

pzdr.
Napisano
dzięki za życzenia,
na razie poznaliśmy przebieg zbrojeń w betonowej podłodze (mieszkamy w bloku :) a brak czasu lub pogoda na razie unimożliwiły wyjście w teren,
może jutro, ale zapowiadają deszcze :(
Napisano
mamy pierwsze znaleziska !!

puszkę po muchozolu,
współczesne dwa złote
i ołowianą kulę - pocisk,

szukamy dalej,
i pozdrawiamy z terenu,

nie ma to jak bezprzewodowy internet w polu :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie