Skocz do zawartości
  • 0

Wczorajsza pochwa :-)) Prośba o ID

willi-s

Pytanie

Napisano
Pochwę zżera rdza, a mnie ciekawość - od czegóż ci ona? Ponieważ jeszcze jej nie czyściłem, to nie udało mi się na niej nic odczytać. Wymiary: dł. ok. 39 cm, szer. ok. 4,5 cm.
Dołożę jeszcze dwa zdjęcia,sorry, że takie małe, ale większe nie mieszczą się, bo mają powyżej 100 kB :-(
W pobliżu znalazłem części czegoś co wygląda na gardę kordzika paradnego (?) - te fotki też dołączę i też proszę o ID.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z pomocą MK udało mi się pokonać kłopoty z ładowaniem zdjęć - jeszcze raz DZIęKI MK!
A teraz zdjęcia mojej pochwy" ;-) i prośba o ID...

Napisano
Dzięki za pomoc! Rzeczywiście, boruta, pochwa to pewnie I woj. maus 98 - bo długością powinna pasować. Teraz się odrdzewia. Może będą iakieś bicia?
A Twój wykopek, bodek 1, jest piękny! to z pewnością elementy takiej szpady, co mnie też cieszy, bo to piękna robota. Poszukam trochę głębiejn w miejscu gdzie to znalazłem - m0że znajdę resztę?
Jeszcze raz, dzięki!
Napisano

szczegół osłony (?)
To wszystko. Mam nadzieję, że w uznaniu moich zasług w walce z techniką komputerową i moją niewiedzą pomożecie mi zidentyfikować te fanty, o co proszę!

Napisano
Pochwę zżera rdza, a mnie ciekawość - od czegóż ci ona? Ponieważ jeszcze jej nie czyściłem, to nie udało mi się na niej nic odczytać. Wymiary: dł. ok. 39 cm, szer. ok. 4,5 cm.
Dołożę jeszcze dwa zdjęcia,sorry, że takie małe, ale większe nie mieszczą się, bo mają powyżej 100 kB :-(
W pobliżu znalazłem części czegoś co wygląda na gardę kordzika paradnego (?) - te fotki też dołączę i też proszę o ID.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie