Gość Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 WitamPoszukuje wykrywacz do poszukiwan:- monet, biżuterii,- meteorytow,- broniJestem poczatkujacym poszukiwaczem i prosze bardziej doswiadczonych o kilka dobrych rad, jak tez o i nformacje na temat fachowej literatury (gdzie kupic?) na ten temat.PozdrawiamŻółtodzió
Romo Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Jak na początek polecam jakiegoś Polaka , niedrogie i niezłe ,na te lepsze zachodnie zawsze jest czas ,Pozdrawiam
SZZ Napisano 16 Październik 2003 Napisano 16 Październik 2003 Ja bym proponował zacząć od zadania sobie pytania - ile mogę przeznaczyć złotych polskich na zakup sprzętu? Jeżeli do 1000 zł - to w zasadzie w zasięgu wysięgu pozostaje sprzęt polski, ale w okolicach 1600 można już pomyśleć np. o Tesoro - zwłaszcza że masz zamiar szukać kolorowej drobnicy. Ja ostatnio intensywnie zastanawiam się nad Tesoro Euro Sabre lub de Leon. Jak znasz angielski to możesz przez wyszukiwarkę znaleźć stronę i sobie poczytać. Na stronie jest także namiar na autoryzowanego dilera w Polsce, którego ceny są zbliżone do sugerowanych przez producenta.Życzę udanego wyboru i pozdrawiam SZZ
Gość Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 Dzieki za odpowiedzi. Mam jeszcze pytanie:Co sadzicie o wykrywaczach firmy ARMAND, czy warto kupic?Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.