SirPolo Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Napisano 26 Grudzień 2006 czy wie ktoś może, co dzieje się na Wolinie? słyszałem, że teren (na którym w czasie wojny były V-ki) został zamknięty i jest pilnowany 24h na dobę. podobno ma to jakiś związek z BK (następne plotki) i Książem, w którym została znaleziona komnata wymiarami pasująca do BK, a dalsze odwierty odsłoniły następną, rzekomo pełną skrzyń znaczonych wronami". z góry dzięki za wypowiedzi pozdrawiam SirPolo
woytas Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 to, ze w ksiazu jest komnata identyczna wymiarami do bk wiadomo juz oddawna wiec nikt niczego nie odkryl.
SirPolo Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 no dobrze, ale mam niepotwierdzone informacje, że wykonano odwiert, który ukazał kolejną komnatę... teren podobno jest zabezpieczony, a obraz z jej wnętrza przesłany przez kamerę wpuszczoną do środka wykazał obecność kilku (/wielu) skrzyń/ kufrów. (a Wolin? wie ktoś, co się tam dzieje?)pozdrawiam
ubenfurer Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Świetnie , bądź na bieżąco z informacjami i informuj nas forumowiczów co się tam dzieje . Fotki mile widziane ;) pozdrawiam
kudi Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 a czy to nie jest news na 1 kwietnia?info jest albo spóźnione albo przedwczesne.pozdrrobert_kudelski
ubenfurer Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 jeżeli byłoby spóźnione to komnatę znaleźli i wyciągnęli ale znowu ją wcięło bo ani widu ani słychu ;)
SirPolo Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 no, kawałem to raczej nie jest, ale też nie 100% wiarygodne informacją. po prostu mój tata spotkał faceta, który teoretycznie jest na bieżąco ze sprawami w Książu, no i to on napomknął o silnie strzeżonym odcinku Wolina, który do tej pory pozostaje dla nas zagadką.pozdrawiam
woytas Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 i zadna gazeta typu superexp*"* i fu*k" tego nie wywachaly?
SirPolo Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Napisano 28 Grudzień 2006 jak widać... mam nadzieję, że ze swoimi wiadomościami nie ograniczacie się tylko do szmatławców;P im mniej piszą, tym bardziej je lubię. nie dotarły do tej sprawy... za to im chwała! wydaje mi się, ze te wiadomości po prostu nie są na razie (?) zbyt medialne. przekazane zostały przez jedną osobę i nie zostały później potwierdzone- ot, zwykłe pogłoski, a zależy mi na waszych wiadomościach i może w końcu rozwiązaniu tajemnicy BK:D (no i Wołoszański. chyba coś o tym pisał w tej połowie tego roku)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.