Skocz do zawartości

Wolin, Książ

SirPolo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy wie ktoś może, co dzieje się na Wolinie? słyszałem, że teren (na którym w czasie wojny były V-ki) został zamknięty i jest pilnowany 24h na dobę. podobno ma to jakiś związek z BK (następne plotki) i Książem, w którym została znaleziona komnata wymiarami pasująca do BK, a dalsze odwierty odsłoniły następną, rzekomo pełną skrzyń znaczonych wronami".
z góry dzięki za wypowiedzi
pozdrawiam SirPolo
Napisano
no dobrze, ale mam niepotwierdzone informacje, że wykonano odwiert, który ukazał kolejną komnatę... teren podobno jest zabezpieczony, a obraz z jej wnętrza przesłany przez kamerę wpuszczoną do środka wykazał obecność kilku (/wielu) skrzyń/ kufrów. (a Wolin? wie ktoś, co się tam dzieje?)
pozdrawiam
Napisano
no, kawałem to raczej nie jest, ale też nie 100% wiarygodne informacją. po prostu mój tata spotkał faceta, który teoretycznie jest na bieżąco ze sprawami w Książu, no i to on napomknął o silnie strzeżonym odcinku Wolina, który do tej pory pozostaje dla nas zagadką.
pozdrawiam
Napisano
jak widać... mam nadzieję, że ze swoimi wiadomościami nie ograniczacie się tylko do szmatławców;P im mniej piszą, tym bardziej je lubię. nie dotarły do tej sprawy... za to im chwała! wydaje mi się, ze te wiadomości po prostu nie są na razie (?) zbyt medialne. przekazane zostały przez jedną osobę i nie zostały później potwierdzone- ot, zwykłe pogłoski, a zależy mi na waszych wiadomościach i może w końcu rozwiązaniu tajemnicy BK:D (no i Wołoszański. chyba coś o tym pisał w tej połowie tego roku)
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie