ładziak111 Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Napisano 26 Grudzień 2006 witam można podpowiedz , fotkę jaki osprzęt montowało się w tym gnieżdzie
bolas Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Na pierwszy rzut oka pachnie mi jakaś podstawą do ckm ... coś podopowiada 30tkę" ... ale to raczej bankowo nie podstawa wz.36 ... wygląda podobnie. Wrzuć lepsze fotki to zapewne i diagnoza celniejsza się pojawi. A co wchodziło w samą szynę nie mam pojęcia. Co to za podstawa ?
DTH Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 bolas: juz powienienes wiedziec, ze to podstawa WR do ckm wz.30 (a po czym poznac, to sobie przypomnij;) A co do wystepu, nie mam pojecia i z tego co wiem, to nikt z mocnych w temacie" tez nie ma na to pomyslu, a owa szyna wystepuje we wszystkich wzorach podstaw, poza wz.36.
bolas Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Tak wlasnie DTH niesmiało dumałem ... ale w poświątecznej czkawce i amoku zamiast podstawa AR" do głowy mi przychodził tylko przystawka i kARp" ... ;) Pamietam fotki z Wilna ;)Fajna sprawa ... ;) Można jakieś lepsze fotosy ?Pierwse co pomyslałem że może ta szyna to jakiś element montażu na biedce złożonej podstawy ? Albo jakiś patent do masztu plot ?
bolas Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 chryste karpiu ... WR z AR sie mi myli ... :) zdecydowanie za dużo tych świąt ... ;Daż się boje pomyśleć co będzie 2/3 stycznia, lepiej się w ogóle nie odzywać na tym forum hehe ...
ładziak111 Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 ma sygnowanie s " w obwódce rok 1932 N 89 - bardzo młoda
ładziak111 Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 to maszt oplot wysuwany z jednej nogi podstawy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.