oli2300 Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2006 maxim wykopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 o masz... to Twoje? czasem się zastanawiam, skąd bierze się takie rzeczy...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 a co potem z tym robicie? trochę to duże i wogóle... :) bardzo fajne, gratulacjepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Mnie podobny służy jako przycisk do papieru : ) Super trafienie oby więcej takich pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 przycisk do papieru? tych rozmiarów? ;P w sumie po znalezieniu czegoś takiego nie myśli się, co z tym zrobić, tylko pakuje do terenówki i jedzie do domu;) cudo... gratulacje (a gdzie wyszło?)jeszcze raz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 kiedy mi coś nie pasuje - rochę to duże i wogóle" ;) to i tak się cieszę, bo nieczęsto można maximka znaleźć:P więc nie sprzedawać, tylko jakośto przeboleć i w ogródku trzymać;) chyba, ze to nie hobby, a forma zarobków... to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Oj był juz na allegro ten nasz podziwiany przycisk do papieru :) A jak to zabrac do domu jak się jest w lesie rowerkiem albo co gorsza piechotką ;) Gratuluję szczerze fanta!! Jeszcze 15 lat temu stał taki u mnie za domem. Zaraz po wojnie S.P :( dziadek strzelał z niego. Stał i stał w krzaczkach az komus się nie spodobał i czekał go smutny los.. Huta :( ;( pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 chodziło mi o to że skoro rochę to duże i wogóle" to jak to przetransportować do domku i jak to trzymać? bo mauser to rozumiem - na ścianę i ładnie wisi a z tym będie troche więcej kłopotu więc poprostu byłem ciekaw jak wygląda kolekcja z maximkiem :) to jest poprostu dla mnie coś nowego bo ja takich dużych fantów nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 mozna tez takiego wystroic zamiast choinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andczub Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 koledzy jak mieszkacie w blokowisku to kupcie garaż blaszak samochodzik na parking a fanty do blaszaczka a maxim to prawda śliczny piękna choinka w każdym domku myśliwskim przyjme do wystroju !!!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 No jakbym ja miał takiego maxima to bym sobie postawił go w kaciku w pokoju :) dokupił mu bajerów (taśmę itp) i niech sobie stoi. Piękne cudeńko takie meble nigdy nie wyjdą z mody :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 a tak btw jaki to maxim? (ruski wz.1910? bo raczej nie niemiecki mg08...) no i skąd wyszedł?! ;Ppozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.D-75 Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Witam!Piękny mebelek! Gratulacje!Z mody nie wyjdzie, ale uważaj żeby nie wyszedł na dłuższą chwilę do depozytu!!!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Coś znalazca nam zaniemówił :) chyba również z zachwytu. Moze opisałbyś cały przebieg akcji z tym maximem :) no i w jakich okolicach wyszedł. Mi to wygląda jednak na niemca..pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Piekna sztuka, pogratulowac tylko...Ja niestety tylko czesci od maxima znajduje, ale moze trafi i mi sie caly okaz :)Pozdrawiam.Plyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 czemu niemiec? osobiście jestem przekonany, ze jednak wz.1910, ale jeśli się mylę, to piszcie. chętnie się dowiem.pozdrawiam SirPolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakor Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Wygląda to na Maxima radzieckiego na podstawie kołowej Sokołowa ze złożoną tarczą osłony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 dokładnie o tym myślałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 gratulacje swietny fancik:)pozdrawiam Shizo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.