Skocz do zawartości

maxim

oli2300

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
przycisk do papieru? tych rozmiarów? ;P w sumie po znalezieniu czegoś takiego nie myśli się, co z tym zrobić, tylko pakuje do terenówki i jedzie do domu;)
cudo... gratulacje (a gdzie wyszło?)
jeszcze raz pozdrawiam
Napisano
kiedy mi coś nie pasuje - rochę to duże i wogóle" ;) to i tak się cieszę, bo nieczęsto można maximka znaleźć:P więc nie sprzedawać, tylko jakośto przeboleć i w ogródku trzymać;) chyba, ze to nie hobby, a forma zarobków... to co innego.
Napisano
Oj był juz na allegro ten nasz podziwiany przycisk do papieru :) A jak to zabrac do domu jak się jest w lesie rowerkiem albo co gorsza piechotką ;) Gratuluję szczerze fanta!! Jeszcze 15 lat temu stał taki u mnie za domem. Zaraz po wojnie S.P :( dziadek strzelał z niego. Stał i stał w krzaczkach az komus się nie spodobał i czekał go smutny los.. Huta :( ;(

pzdr.
Napisano
chodziło mi o to że skoro rochę to duże i wogóle" to jak to przetransportować do domku i jak to trzymać? bo mauser to rozumiem - na ścianę i ładnie wisi a z tym będie troche więcej kłopotu więc poprostu byłem ciekaw jak wygląda kolekcja z maximkiem :) to jest poprostu dla mnie coś nowego bo ja takich dużych fantów nie mam
Napisano
koledzy jak mieszkacie w blokowisku to kupcie garaż blaszak samochodzik na parking a fanty do blaszaczka a maxim to prawda śliczny piękna choinka w każdym domku myśliwskim przyjme do wystroju !!!! pozdrawiam
Napisano
No jakbym ja miał takiego maxima to bym sobie postawił go w kaciku w pokoju :) dokupił mu bajerów (taśmę itp) i niech sobie stoi. Piękne cudeńko takie meble nigdy nie wyjdą z mody :)

pzdr.
Napisano
Witam!
Piękny mebelek! Gratulacje!
Z mody nie wyjdzie, ale uważaj żeby nie wyszedł na dłuższą chwilę do depozytu!!!
Pozdrawiam!
Napisano
Coś znalazca nam zaniemówił :) chyba również z zachwytu. Moze opisałbyś cały przebieg akcji z tym maximem :) no i w jakich okolicach wyszedł. Mi to wygląda jednak na niemca..
pzdr.
Napisano
Piekna sztuka, pogratulowac tylko...
Ja niestety tylko czesci od maxima znajduje, ale moze trafi i mi sie caly okaz :)
Pozdrawiam.
Plyn
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie