Skocz do zawartości

maxim

oli2300

Rekomendowane odpowiedzi

kiedy mi coś nie pasuje - rochę to duże i wogóle" ;) to i tak się cieszę, bo nieczęsto można maximka znaleźć:P więc nie sprzedawać, tylko jakośto przeboleć i w ogródku trzymać;) chyba, ze to nie hobby, a forma zarobków... to co innego.

Oj był juz na allegro ten nasz podziwiany przycisk do papieru :) A jak to zabrac do domu jak się jest w lesie rowerkiem albo co gorsza piechotką ;) Gratuluję szczerze fanta!! Jeszcze 15 lat temu stał taki u mnie za domem. Zaraz po wojnie S.P :( dziadek strzelał z niego. Stał i stał w krzaczkach az komus się nie spodobał i czekał go smutny los.. Huta :( ;(

pzdr.

chodziło mi o to że skoro rochę to duże i wogóle" to jak to przetransportować do domku i jak to trzymać? bo mauser to rozumiem - na ścianę i ładnie wisi a z tym będie troche więcej kłopotu więc poprostu byłem ciekaw jak wygląda kolekcja z maximkiem :) to jest poprostu dla mnie coś nowego bo ja takich dużych fantów nie mam

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie