augabuga Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 Hej wiem, że te pytanie było już zadawane tysiące razy, ale nie uzyskałem konkretnej odpowiedzi. Jestem z województwa zachodnio-pomorskiego i interesuje mnie kupno jakiegoś wykrywacza metali w granicach 900 zł sprzęt ma służyć głównie do szukania militariów, jestem laikiem w tej kwestii wiec proszę was o rade. Sam zastanawiałem się nad Garrettem ACE 250, ale czytałem ze na militaria nie jest za dobry. Dlatego proszę o waszą opinie.
beaviso Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Z lektury forum można wnioskować, że idealny będzie dla Ciebie nowy HS-3 (Smętek").
ARKADIO.IE Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 witam kolega beaviso ma racje.pozdrawiam ps.ja też jestem z zachod-pomorskie i wiem jaka tam jest ziemia,i jak głęboko trzeba kopać.pozdrawiam
augabuga Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 a możecie mi powiedziec gdzie moge zamowić nowy model HS3 w rozsądnej cenie w sklepie internetowym lub w okolicach szczecina
ARKADIO.IE Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 witam . http://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=439 pozdrawiam
augabuga Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 Tylko smętka polecacie w tych granicach cenowych?? czy jest moze jeszcze inny wykrywacz o podobnych własciwowosciach?? i do tego smętka jaką polecilibyscie cewke dla początkującego penetratora??
augabuga Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 a co sadziecie o cyklipie jest leprzy od smętka??
ARKADIO.IE Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 witam ,a czy ktoś polecił Ci wcześniej Cyklopa?????? pozdrawiam.
Pablo02 Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 Witam. HS 3 to dobra propozycja. Proponuję zastanowić się jeszcze nad Rutusem Ultra II. Natomiast za troszkę wieksze pieniądze masz Solarisa, który jest bardziej uniwersalny. Jak znudzi Ci się szukanie wyłącznie militariów, to miałbyś niezły sprzęt na monety. Przy kopaniu w Zachodnio Pomorskim, bądź bardzo ostrożny, gdyż rozrywek tu nie brakuje.
Igomas Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 HS3 to NAJLEPSZY wybor w tej cenie. krol" wsrod wykrywaczy na militarke :)
augabuga Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Napisano 26 Grudzień 2006 a który byscie polecili na militarke i monety za razem Smętka czy Rutus Ultra 2 ??
ARKADIO.IE Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 witam, na początku napisałeś ,że będziesz szukał militarki-do tego jest Hs-3i Rutus.Natomiast wszystko zmienia się bardzo więc propozycja będzie inna, wez Rutus Solaris i bedziesz szczęsliwy(po pewnym czasie)aż wychodzisz swoje! Bo nie ma sprzętu ,który zrobi pewne żeczy za Ciebie.Rutusem można i kolorek i militarke .pozdrawiam
augabuga Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Napisano 30 Grudzień 2006 A co sadzicie o wykrywaczy Master, czy dorównuje smętkowi?? gdyż szukam uniwersalnego wykrywacza czy lepiej dołożyć i kupić Solarisa ?? :D
ARKADIO.IE Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 Witam Master :) nawet nie chce mi się pisać poczytaj to http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=261925#261925 ps.Jeśli chodzi o uniwersalnośc to Solaris jest dobrym kandydatem. pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 witam ,ale jak byś nie znalazł to napisze ; sonda -troche (widoczne peknięcia,niedouzupełnienia)wodę przepuszcza,i reaguje nawet na trawę(czyli strasznie czuła) :) nastepnie to gniazdo słuchawek(jednorazowe) nastepne to, że cała elektronika jest skręcona na wkręty do drzewa(i to jeszcze poobcinane kombinerkami)ciekawe nie ma mniejszych? następnie to sonda z matalowymi motylkami (mocniejsze mocowanie? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.