Łukasz Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Napisano 23 Grudzień 2006 Witam!Jakie znacie sposoby na uchronienie się od moli?Zauważyłem, że bardzo skutecznym okazał się zapach lawendowy. Teraz w szafie mam żelki RAID o zapachu lawendy.Czekam na Wasze sposoby!Pozdrawiam, Łukasz
piotrek_k Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Mydło do szafy o zapachu konwalii :D- naprawde działa
acer Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Albo Bagno :)Ale nie radzę zrywać więc lepiej to mydło :))
imperorr Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 mi mole sie pojawiaja jak sasiadka wietrzy swoje futra i skury min z dzika,wtedy zawsze w pokoju jakis lata.zamykam okna poprostu.laduje do workow, no i te tabletki sa oki, sa tesz takie papierowe zoltego koloru paski papieru tesz dobre.
Łukasz Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 Witam! Mydła konwaliowego nie probowałem, ale obiecuję się poprawić. :)Orientujecie się, czy może są jakieś antymole włączane do kontaktu?Pozdrawiam, Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.