Łukasz Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 Witam!Jakie znacie sposoby na uchronienie się od moli?Zauważyłem, że bardzo skutecznym okazał się zapach lawendowy. Teraz w szafie mam żelki RAID o zapachu lawendy.Czekam na Wasze sposoby!Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Mydło do szafy o zapachu konwalii :D- naprawde działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Albo Bagno :)Ale nie radzę zrywać więc lepiej to mydło :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 mi mole sie pojawiaja jak sasiadka wietrzy swoje futra i skury min z dzika,wtedy zawsze w pokoju jakis lata.zamykam okna poprostu.laduje do workow, no i te tabletki sa oki, sa tesz takie papierowe zoltego koloru paski papieru tesz dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2006 Witam! Mydła konwaliowego nie probowałem, ale obiecuję się poprawić. :)Orientujecie się, czy może są jakieś antymole włączane do kontaktu?Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Stosuję kulki na mole.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Ja strzelam do moli z flaka 88 :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Horst masz u mnie duzy+.poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.