Dakor Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 Witam!! Co prawda nie jest to nic imponującego, ale jest to moje pierwsze, osobiste, samodzielne itd. więc postanowiłem podzielić się radością z całym światem :-))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Cieszymy sie z kolega i zyczymy w imieniu swoim i forum jeszczewiecej fantow - nie tylko zlomu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Gratulacje.Teren obiecujący.Przy ammo,nic nie majstrujemy,grzebiemy.Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz F Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Całkiem całkiem. Teren musi być płodny.Ja nigdy nie zapomnę mojego pierwszego znalezionego przedmiotu - srebrnej 1/24 talara z Prus. To było niewiarygodne szczęśćie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 WitamPamiętam jak z pierwszych wykopków w życiu przywiozłem łuskę pistoletową :) radość była ogromna. W poszukiwaniu kolejnych łusek nie przeszkadzało mi to, że jabel wyciągał mi sam stalowy złom... Później wykrywka dynamiczna i zajarka na monety-pierwsza 2 zł PRL ale potem pierwsza boratynka i szeląg gustawa-mało w majty nie narobiłem ze szczęścia a potem już tylko przeskoki na coraz lepsze sprzęty no setki moniaków, guzików i innych znalezionych na polach i nieużytkach, sporadycznie łąkach...Do Ciebie Mateusz F-nie rób zdjęć ammo w domu i najlepiej jak już to przynosisz z kopania to trzymaj w bezpiecznym miejscu. Jak trafi Ci się coś większego niż pestki to lepiej nie ruszaj, zakop i zapomnij. No chyba, że Ci rączki do kopania nie potrzebne ;)pozdrawiam i życzę sukcesów w Nowym RokuR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Dakor sprawdź maila:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igomas Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Gratuluje- ale jedno mnie przestraszylo. Mam nadzieje ze lotka nie zawiera materialow niebezpiecznych. Spojrz na lotke od spodu- jak ma takie srebre kuleczko, tzn. zapalnik, to jeszcze cud ze ci reki nie odj***lo. A jesli nie ma, to gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakor Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Igomas - jest nie srebrne kółeczko a miedziane i to chyba spłonka :-)) , i jest oczywiści zbita", ale serdeczne dzięki za ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Oczywiście mój post był kierowany do Dakora a nie do Mateusz F. Za pomyłkę przepraszam.R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakor Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Uwagi wziąłem sobie do serca i jeszcze raz za nie dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Darz dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.