Skocz do zawartości

Mój pierwszy wykopek !!!!

Dakor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Pamiętam jak z pierwszych wykopków w życiu przywiozłem łuskę pistoletową :) radość była ogromna. W poszukiwaniu kolejnych łusek nie przeszkadzało mi to, że jabel wyciągał mi sam stalowy złom... Później wykrywka dynamiczna i zajarka na monety-pierwsza 2 zł PRL ale potem pierwsza boratynka i szeląg gustawa-mało w majty nie narobiłem ze szczęścia a potem już tylko przeskoki na coraz lepsze sprzęty no setki moniaków, guzików i innych znalezionych na polach i nieużytkach, sporadycznie łąkach...
Do Ciebie Mateusz F-nie rób zdjęć ammo w domu i najlepiej jak już to przynosisz z kopania to trzymaj w bezpiecznym miejscu. Jak trafi Ci się coś większego niż pestki to lepiej nie ruszaj, zakop i zapomnij. No chyba, że Ci rączki do kopania nie potrzebne ;)
pozdrawiam i życzę sukcesów w Nowym Roku
R

Gratuluje- ale jedno mnie przestraszylo. Mam nadzieje ze lotka nie zawiera materialow niebezpiecznych. Spojrz na lotke od spodu- jak ma takie srebre kuleczko, tzn. zapalnik, to jeszcze cud ze ci reki nie odj***lo. A jesli nie ma, to gratuluje :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie