Asael Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Napisano 19 Grudzień 2006 WitamMam taką dość nietypową prośbę - kto pomoże w identyfikacji postaci na zdjęciach? Bawiłem się już w google grafika, ale nic nie znalazłem, a na dokładniejsze poszukiwanie mam za mało czasu ;) Z góry wielkie dzięki.
Asael Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 Ok, dzięki za pomoc, praca domowa odrobiona :D
Darek419 Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 2.To Admirał Mikołaj Horthy.3.Generał Władysław Sikorski,oczywiście.Pozdro.
Asael Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 No tak, Sikorski, nie rozpoznałem, bo liche zdjęcie ;)Tego pierwszego już zidentyfikowałem - to Mannerheim. A ten szkop obok?
acer Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Wyżej Ion Antonescu , Conducator Rumunii czasów wojny, rozstrzelany w 1946 r.
Pytanie
Asael
Witam
Mam taką dość nietypową prośbę - kto pomoże w identyfikacji postaci na zdjęciach? Bawiłem się już w google grafika, ale nic nie znalazłem, a na dokładniejsze poszukiwanie mam za mało czasu ;) Z góry wielkie dzięki.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.