Hindus Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2006 Witam,Mam pytanie – kto jest producentem tej repliki? http://mundury-historyczne.pl/sklep/product_info.php?cPath=43&products_id=269&language=plI dlaczego jest ona sprzedawana bez okładzin bakelitowych – tak jak odlew alu?Ktoś miał już ten produkt w rękach? Jaka jest o nim Wasza opinia?PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Nie wiem kto jest producentem ale wygląda nieźle... tylko cena mi się nie podoba zważywszy że goła bez ebonitów...Okładziny rękojeści to nie problem ale ta na korpus już swoje kosztuje.Na początku zanim zniknęły ze sklepu nawet zastanawiałem się realnie nad kupnem - komplet w tej cenie to jeszcze nie taki zły interes natomiast bez okładzin to okazyjnosc oferty znika jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2006 No i to jest dla mnie właśnie kluczowy problem. Bo gdyby cena obejmowała również okładziny – wtedy oferta była by interesująca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hecer Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 ja mam taką replike i jestem zadowolony--kupiłem jakieś 3 lata temu i jest OK--bakielity załatwiłem od gościa z warszawy 250zł--jaky ktoś chciał popatrzeć to zapraszam na gg(jest do sprzedania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Ja mialem to dzis w raczkach! Zrobione super...tylko okladzinki dolozyc i super sprawa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 hecer - daj znac na maila z jakas fota i proponowana cena jesli mozesz bo maila do Ciebie nie ma pod nickiem i nie wiem jak Cie zlapac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Kovalski Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Witam,Ukazała się wersja ASG MP40 w bardzo dobrej cenie. Ja tam bym sobie nie zawracał głowy produktem Frankowskiego. Cena tego ASG to 219$ czyli ok. 632 zł + przesyłka. Za nie długi czas będą w Polsce. Całość wykonana z metalu. Okładziny są tylko plastikowe, ale jak odwzorowane :) No i można sobie postrzelać zawsze kulkami :) Bo to AEG. A wygląda to tak: http://www.pbase.com/kalbs/image/71427645/large.jpg http://img282.imageshack.us/img282/8199/dsc03005copylargelv7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Jaka gustowna reklamówka w ręce ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 A co do ceny - 290$ już z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2006 Mike Kovalski - faktycznie wygląda bardzo ładnie - a wiesz może kiedy i w jakiej cenie pojawią się one w Polsce, bo wydaje się to całkiem atrakcyjną ofertą?PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Kovalski Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 W Polsce ponoć w lutym, bo zagranicą już można kupić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hecer Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 ---ober_schutze---tu masz moje namiary---hecer@wp.pl--albo gg--1878093(gg w godzinach 21.00--22.00) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Buuuu...Dlaczego nikt nie ma repo PPsz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 A po co repro PPsz....Tu trzeba oryginał !!!Wejść tak do biura i naokoło siebie TRRRRRRACHHNic tak nie cieszy jak seria z pepeszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 WitamPanowie...sory że nie na temat ale znacje może jakieś sklepy z mundurami historycznymi że sie tak wyraże z normalnymi cenami?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Przepraszam za literówke...oczywiście-znacie!!!Trzeba dbać o język polski :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Zależy co rozumiesz przez pojęcie 'normalnej ceny'. Jeśli chodzi Ci własciwy (w przeciwienstwie do wypustów Frania)stosunek jakości do ceny oraz ceny uczciwe bez nadmiernego zdzierania to polecam pogadac z Mackiem Koziczakiem, dostaniesz produkty Sturma i nie tylko w rozsądnych cenach i z cała gama 'dodatkow' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 ober_schutzeMozesz powiedzieć jak sie z Nim skontaktować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Sprawdź poczte za kilka chwil to znajdziesz odpowiedź ;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Dostałem nr.Dzieki jak nie wiem co ober_schutze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurtwegner Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 A co sądzicie Panowie o replikach MP40 wypożyczanych/sprzedawanych przez HERO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurtwegner Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Dziekuje Panowie! Fakt 2300 moze wyprostowac, ale z drugiej strony biorac pod uwage jakośc (zgodnie z tym co pisze Okejos) i fakt, ze jest kompletne, z okładkami....Koszt u Franka to 1550 + koszt okładek. Słyszałem (nie wiem ile w tym prawdy), ze dostepne u nas okładki na korpus są wyjatkowo kruche i trzeba bardzo uwazać. Mozna sprowadzic z Czech - 300 zł.Do tego okładki na rekojesc ok 50 - razem daje 1900. Czyli jakby nie liczyć HERO jest droższe o 400Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Teutonic, sporo za ciężka ale weź pod uwage ze w normalnym MP-40 dochodzi jeszcze waga ammo w magazynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 to za ta kasę mozna kupić marushina... w pokoju sobie postrzelasz a na polu pobiegasz. w tych z hero zamkiem mozesz ruszać ale nie oddasz suchego srzału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Luty 2007 Autor Share Napisano 6 Luty 2007 Odgrzewam wątek, bo mamy luty, a w nim miały się jakoby pojawić w Polsce, reklamowane przez Kolegę Mike Kovalski MP-40 do AEG w wersji metalowej.Wie ktoś może z kolerzeństwa, czy to już gdzie w naszym kraju można dostać i za ile?PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.