Merdoc Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 na pączątku sorki chłopaki ze robie foty w domu ale niemam własnej cyfrówki i to są trafienia z niedzieli po wstepnym oczyszczeniu zlalezione około 500 metrów od sobotniej klamerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 taki zegareczek wyszedł ale z lat obecnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 tez bardzo ładnie zachował sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 no i dwa bagneciki szczesliwe to było miejsce pozdrawiam merdoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 a to ta kalmerka po wyczyszczeniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 CD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 To pierwsze to otwieracz do konserw z niezbędnika. Reszta wiadomo myślę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 słabo z ta klamrą! co jej zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2006 witam chłopaki z klamrą postąpiłem tak jak mi poradzono na linku konserwacja do cifu na 12 godzinek i potem szczoteczka do zebów i delikatnie jazda i dosłownie delikatnie a te wzerki same odpadały orzełek tez był wyczyszczony tym sposobem i prosze dobrze wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.