Ryszard Ochucki Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 Panowie i Panie!Kiedyś oglądałem film pt Konopielka". Podczas wiejskiego spotkania z uczycielką pewien starszy jegomość poruszył temat zakopanego konia który wykonany jest z cennego kruszcu a grzywę ma śrybrną albo i złotą". Znam w miarę dokładną lokalizację (koń zakopany jest pod drzewem). Szukam ludzi,ekipy która posiada dobry sprzęt i zechciałą by obalić ten mit i wyciągnąć konia na wierzch.Liczę na Waszą pomoc.---------WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!----------
janowicz Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Tego konia już wydobyłem, bo przechodziłem kiedyś koło tego drzewa ..... z tragarzami.
rav29 Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 jak to przechodziłeś sobie obok tego drzewa z tragarzami..;)?? przecież to był koń a miare naszych możliwości..tym koniem otwieramy oczy światu";P i nie jest ważne że oczko sie odkleiło"..temu koniu;)Ps. a gdyby tak kiedyś w przyszłości.." chciał go wywieźć za granice to wcześniej sprawdź czy nikt Ci kartek w paszporcie nie wyrwał;P pozdrawiam
DarekD Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Zazdrośniku, chcesz żeby nie było konia? Żeby nie było drzewa? Zeby nie było nic? :)Darek
janowicz Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Należy dodać , że ten zniknięty koń, stug, tygrys, pantera (niepotrzebne skreślić) jeszcze bardziej wzmocni nasze szeregi.A przy nowo wydobytym ( j/w ) nasz młodzieżowy aktyw......itd.
PUMA1 Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 Re:Witam takiego konia kupiłem u Chińczyków na targu w dobrej cenie bardzo go lubie ale jest troszke mały pozdrowienia dla Ryszard Ochucki .
Lemeryt Napisano 31 Grudzień 2006 Napisano 31 Grudzień 2006 Witam To z pewnością ten sam koń którego odgłos paszczowy słyszeliśmy w filmie Rejs". Może nie potrzebna jest ekipa, można go ładnie poprosić i sam wyjdzie ?Wtedy nie potrzebne będzie pozwolenie na wydobycie, gdyż zgodnie z ustawą o samostanowieniu zakopanych koni ",nr 12227/33, może On sobie wybrać prawnego opiekuna.Z niecierpliwością czekam na relację z wydobycia"Pozdrawiam.
Benny Hill Napisano 31 Grudzień 2006 Napisano 31 Grudzień 2006 Nie szkoda transferu, na takie pierdoly?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.