drwal Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 witam jaki sprzent jest dobry na militarke posiadam wyktywacz tupu Pi Saper ale mam ochotw kupic nowy sprzent np Ratusa żebum mogl szukac monet i militariów czy to dobry sprzent i czy wart tych piniendzy , proszo odpowiedż pozdrawiam wszystkich poszykiwaczy .
diabelski Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 witm, wpisz utus" w wyszukiwarce poniżej a zaleje cię morze informacji o tych wykrywaczach, ja też mam rutusa i nie narzekam, pozdrawiam!
beaviso Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 A najlepiej wpisz sprzent Ratusa"(kolejny analfabeta, jak ja ich nie cierpię :(((
kuba321 Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 He he ... beaviso ... a jeszcze bardziej denerwujące jest jak taki analfabeta wyciąga z ziemi więcej od NAS (czyt. nie analfabetów) :)) Kolega najwidoczniej dopiero uczy się pisać.. cytuję.. wyktywacz... Ratus - to nowa ulepszona wersja Solarki... żebum - tak, jak pisze BUM nastąpi zapewne niedługo jak kolega" dorwie wykrywacz... itd... A tak na poważnie to kup - (pisownia użyta umyślnie) Kóp Ratusa a wykopierz mnustfo skarpuff i fantuff :]]] ...Pozdrawiam wszystkich potrafiących czytać :]
Martin Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 Dobra Panowie ,starczy tego dobrego :)Drwal : skorzystaj z wyszukiwarki i używaj mniej GG ;)pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.