axelxxl Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 Ponownie moje byc moze co dla niektorych nudne pytanie, czy Ruthus First Plus nadaje sie do poszukiwania drobnicy, głownie monet? Prosze bardzo o porade i życzliwe słowo dla żółtodzioba.Pozdrawiam
axelxxl Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 Dzieki za odzew. A jaka cena na dzi jest realna za taki wykrywacz?Pozdrawiam
DarekD Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Aukcje zakończone:http://www.allegro.pl/search.php?string=rutus+first+plus&buy=0&new=0&pay=0&closed=1PozdrawiamDarek
beaviso Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 RF+ z sondą nowego typu, nie zmaltretowany, może osiągnąc cenę do 800 zł na rynku wtórnym. Za okaz ze starą sondą nie dałbym więcej jak 500.To, że sonda jest nowa (z otworem), może wskazywać że:- albo jest to maszyna z końca produkcji, a więc 1.5 - 2 letnia- albo jest to maszyna starsza (ok. 3-letnia) ale z wymienioną cewkąDodam jeszcze tyle, że warto kupić taki z nową sondą, jest dużo lepsza (miałem obie).
Martin Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 Axelxxl staraj się nie zakładać 3 takich samych postów na dany temat. :)Dwa poleciały" , w tym wklejam jeszcze wypowiedż Beaviso z jednego z wykasowanych watków:Jak najbardziej się nadaje, rzekłbym że przede wszystkim właśnie do szukania drobnicy. Jest bardzo czuły na drobne kolorki i wyciąga je z przyzwoitych głębokości. Mam dokładnie taki sam wykrywacz."pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.