sexo Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 ostatnio wyszla mi taka rura i jakos sobie z jej ID nie radze, jakies pomysly?kaliber narazie niewiadomy, jak doczyszcze, to bede znal, wstepnie paczka fajek do skali, to nie jest reklama :)
sexo Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 w tym miejscu, odcinek miedzy komora a celownikiem oraz czesc komory jest osmioboczny.
sexo Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 ostatnio wyszla mi taka rura i jakos sobie z jej ID nie radze, jakies pomysly?kaliber narazie niewiadomy, jak doczyszcze, to bede znal, wstepnie paczka fajek do skali, to nie jest reklama :)
sexo Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 to jak kruszyna? potwierdza sie? mnie to zaczyna przekonywac :)
KRUSZYNA Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Też myślę że strzał jest celny,to Gras.pozdrawiamkruszyna
sexo Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 nic nikomu do glowy nie przychodzi?dostalem propozycje, ze moze to byc gras.dzis postaram sie podczyscic i wybadac kaliber
KRUSZYNA Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Postaraj się zmierzyć dł.lufy i doczyść podstawę celownika i komorę zamkową.By lepiej można było porównać szczegóły.pozdrawiamkruszynaPs.Gras to może byc dobry trop.http://www.gunsworld.com/french/gras/gras_us.html
Question
ostatnio wyszla mi taka rura i jakos sobie z jej ID nie radze, jakies pomysly?
kaliber narazie niewiadomy, jak doczyszcze, to bede znal, wstepnie paczka fajek do skali, to nie jest reklama :)
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.