sexo Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Napisano 8 Grudzień 2006 ostatnio wyszla mi taka rura i jakos sobie z jej ID nie radze, jakies pomysly?kaliber narazie niewiadomy, jak doczyszcze, to bede znal, wstepnie paczka fajek do skali, to nie jest reklama :)
sexo Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 w tym miejscu, odcinek miedzy komora a celownikiem oraz czesc komory jest osmioboczny.
sexo Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Napisano 8 Grudzień 2006 ostatnio wyszla mi taka rura i jakos sobie z jej ID nie radze, jakies pomysly?kaliber narazie niewiadomy, jak doczyszcze, to bede znal, wstepnie paczka fajek do skali, to nie jest reklama :)
sexo Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 to jak kruszyna? potwierdza sie? mnie to zaczyna przekonywac :)
KRUSZYNA Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Też myślę że strzał jest celny,to Gras.pozdrawiamkruszyna
sexo Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Napisano 9 Grudzień 2006 nic nikomu do glowy nie przychodzi?dostalem propozycje, ze moze to byc gras.dzis postaram sie podczyscic i wybadac kaliber
KRUSZYNA Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 Postaraj się zmierzyć dł.lufy i doczyść podstawę celownika i komorę zamkową.By lepiej można było porównać szczegóły.pozdrawiamkruszynaPs.Gras to może byc dobry trop.http://www.gunsworld.com/french/gras/gras_us.html
Pytanie
ostatnio wyszla mi taka rura i jakos sobie z jej ID nie radze, jakies pomysly?
kaliber narazie niewiadomy, jak doczyszcze, to bede znal, wstepnie paczka fajek do skali, to nie jest reklama :)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.