kadet Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Panowie co tak ucichliscie ??? mam propozycje wypadu na weekend . proponuje wyjazd na mazury w okolice3 spychowa , zapewniam nocleg i jedzonko ( moja mam świetnie gotuje ) do was należy transport . okolica jest naprawde warta spenetrowania i mało odwiedzana .
kadet Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 najlepszy jest sponton . wyjazd w piątek powrót w niedziele .
grzesiekmax Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Cze. Jestm z Marek. Zaczynam amatorsko od ACE150. Jak na razie zrobiłem kilka wykpoów w trawniku przy domu - było zabawnie nim żona mnie dopadła... Chętnie bym nawiazał kontakt z zapaleńcami z okolicy. gg:4901106
Darek419 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Witaj.-grzesiekmax-.Jestem z Bródna,jak chcesz pogadać pisz na majla darek419@o2.pl pozdro.
kadet Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 ponawiam swoją propozycję wypadu do spychowa . potrzebny jest samochód i trochę chęci . każdy wyłoży kilka zeta na paliwo i będzie super . nocleg i wyżywienie należy do mnie . proponuje od piątku 22 do niedzieli 24 . cała sobota w terenie .
bruner0 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 witam dysponuje busem ale niestety tylko 3 osby:(czyli ja +2 pisać na priv
Maxym Napisano 29 Lipiec 2007 Napisano 29 Lipiec 2007 Cześć planuje może ktoś wyjazd w okolice Warszawy w następną sobotę ? Jestem początkujący i z chęcią skorzystał bym z kilku porad w terenie . Poza tym głupio samemu po lesie chodzić :)
kadet Napisano 31 Lipiec 2007 Napisano 31 Lipiec 2007 ja wybieram się na mały wypadzik w sobotę . jeszcze niewiem gdzie ale na pewno okolice wisły ,
Maxym Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 Cześć kadet daleko od Warszawy się wybierasz ja będę jutro wiedział czy mam wolną sobotę .W pracy mamy sezon urlopowy słońce zaświeciło .Więc dopiero jutro się dowiem czy mam wolną sobotę.
kadet Napisano 3 Sierpień 2007 Napisano 3 Sierpień 2007 Maxym odezwij się na gg 4983389 . od mostu do mostu i pod mostem . i kilka niedostępnych miejsc . przygotuj się na wrażenia . bywa ciekawie jak ktoś zadzwoni po psy . trzeba się skradać , ale warto .
kadet Napisano 3 Sierpień 2007 Napisano 3 Sierpień 2007 propozycja spotkania !!! tam gdzie wtedy i otej samej godz . ??? zbiorka jest obowiązkowa
Maxym Napisano 3 Sierpień 2007 Napisano 3 Sierpień 2007 Jasne o której godzinie masz zamiar się wybrać ja z kumplem jesteśmy gotowi pobiegać :)
Michal_R Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Ja czasami bywam na wykopkach w okolicach ossowa, moglbym się kiedyś do was podpiąc??
ja20 Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Napisano 8 Sierpień 2007 ja się chętnie pod Ossów podepnę.Ostatnio koło Kalińskich mostów namierzyłem miejsce po dawnej wsi Kaleń.wyszła monetka z 1777 roku.jakie masz trafienia w okolicy Ossowa?namierzyłeś może miejsce bitwy?my tam tylko kilka łusek trafiliśmy od berdana.
ja20 Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Napisano 8 Sierpień 2007 Kadet śmigam w Bieszczady wracam koło 20 i będę w Olsztynie.może byśmy się do Spychowa wybrali albo gdzieś?
Michal_R Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Pojechałem tam ostatnio parę razy z braku monetkowych miejscowek w moich okolicach (jeszcze nie skosili zborza), kopałem w lesie koło cmentaza i na polach na ktorych była bitwa. W lesie masa łusek, odłamków i zapalników, parę guzików, i mały ruski składzik amunicji z IIWŚ (naboje do ppsz,tasmy do mosina, parę granatów trzonkowych i RG42, troche ammo do ptrd/ptrs), a na polach same łuski i jakis guzik, obeszłem tylko 1 czy 2 małe ugorki z półmetrowym zielskiem bo zborze jeszcze stało.
kadet Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 ja20 , to kiedy śmigamy ??? korci mnie to poletko co szustaki wyszły . mam problem ze skanerem ale pracuje nad tym . niebawem fotki z mojego poletka . byłem w sobotę i skosili zboże . można hulać
ja20 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 jak z Bieszczad wrócę, 2 dni na ogarnięcie i możemy ruszac.co do okolic kościółka i cmentarza tam nie kopałem, ale jak jesteś chętny to możemy się wybrać.ja bardziej w lesie kopie koło Kalińskich.z kąd jesteś i czym śmigasz do Ossowa?bo ja piechotą z Wesołej.
Michal_R Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Jestem z Mokrej Wsi (koło Tłuszcza)do ossowa dojezdzam albo rowerem albo pociągiem.
nunki Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 ja20,że my się jeszcze nie znamy.Aż dziwne??????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.