Skocz do zawartości

Wesoła Sulejówe Stara Miłosna Ossów

ja20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie co tak ucichliscie ??? mam propozycje wypadu na weekend . proponuje wyjazd na mazury w okolice3 spychowa , zapewniam nocleg i jedzonko ( moja mam świetnie gotuje ) do was należy transport . okolica jest naprawde warta spenetrowania i mało odwiedzana .
  • Odpowiedzi 173
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Cze. Jestm z Marek. Zaczynam amatorsko od ACE150. Jak na razie zrobiłem kilka wykpoów w trawniku przy domu - było zabawnie nim żona mnie dopadła... Chętnie bym nawiazał kontakt z zapaleńcami z okolicy. gg:4901106
Napisano
ponawiam swoją propozycję wypadu do spychowa . potrzebny jest samochód i trochę chęci . każdy wyłoży kilka zeta na paliwo i będzie super . nocleg i wyżywienie należy do mnie . proponuje od piątku 22 do niedzieli 24 . cała sobota w terenie .
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
Cześć planuje może ktoś wyjazd w okolice Warszawy w następną sobotę ? Jestem początkujący i z chęcią skorzystał bym z kilku porad w terenie . Poza tym głupio samemu po lesie chodzić :)
Napisano
Cześć kadet daleko od Warszawy się wybierasz ja będę jutro wiedział czy mam wolną sobotę .W pracy mamy sezon urlopowy słońce zaświeciło .Więc dopiero jutro się dowiem czy mam wolną sobotę.
Napisano
Maxym odezwij się na gg 4983389 . od mostu do mostu i pod mostem . i kilka niedostępnych miejsc . przygotuj się na wrażenia . bywa ciekawie jak ktoś zadzwoni po psy . trzeba się skradać , ale warto .
Napisano
ja się chętnie pod Ossów podepnę.Ostatnio koło Kalińskich mostów namierzyłem miejsce po dawnej wsi Kaleń.wyszła monetka z 1777 roku.jakie masz trafienia w okolicy Ossowa?namierzyłeś może miejsce bitwy?my tam tylko kilka łusek trafiliśmy od berdana.
Napisano
Kadet śmigam w Bieszczady wracam koło 20 i będę w Olsztynie.może byśmy się do Spychowa wybrali albo gdzieś?
Napisano
Pojechałem tam ostatnio parę razy z braku monetkowych miejscowek w moich okolicach (jeszcze nie skosili zborza), kopałem w lesie koło cmentaza i na polach na ktorych była bitwa. W lesie masa łusek, odłamków i zapalników, parę guzików, i mały ruski składzik amunicji z IIWŚ (naboje do ppsz,tasmy do mosina, parę granatów trzonkowych i RG42, troche ammo do ptrd/ptrs), a na polach same łuski i jakis guzik, obeszłem tylko 1 czy 2 małe ugorki z półmetrowym zielskiem bo zborze jeszcze stało.
Napisano
ja20 , to kiedy śmigamy ??? korci mnie to poletko co szustaki wyszły . mam problem ze skanerem ale pracuje nad tym . niebawem fotki z mojego poletka . byłem w sobotę i skosili zboże . można hulać
Napisano
jak z Bieszczad wrócę, 2 dni na ogarnięcie i możemy ruszac.co do okolic kościółka i cmentarza tam nie kopałem, ale jak jesteś chętny to możemy się wybrać.ja bardziej w lesie kopie koło Kalińskich.z kąd jesteś i czym śmigasz do Ossowa?bo ja piechotą z Wesołej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie