kadet Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 wodzo , jak tylko zrobi się cieplej i będzie mozna kopac (oby jak najszybciej) nie widze problemu na wspólny wypadzik . jeśli zbierze się cała ekipa to będzie można szukac tyralierą . pozdrawiam wszystkich .
birkoff Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 Witam jestem z Pragi Północ ale należe do straży pożarnej w Wesołej szukam ludzi którzy pokazali by mi troche te tereny... Jeśli można jeszcze sie z wami gdzieś wybrać albo spotkać i pogadać to ja z chęcią... Kontakt do mnie : admin@ospwesola.pl
kadet Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 panowie kto pisze się na wypadzik w sobotę ?? wróciłem z mazur i wykrywka się grzeje bo przez śnieg nici były z kopania . jutro też idę i w niedziele też . kto idzie zemną ???
kadet Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 jeszcze jedno , chłopaki ze spotkanie pamiętają jak mowiłem o jakiejś flincie ktora jest u mojej babci na wsi , na strychu znalazłem jeszcze maszynę do szycia . http://kadetpisz.fotosik.pl/albumy/132919.html
KamAndy Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 Witam.Śnieg stopniał, ziemia miękka, można wreszcie ruszać w teren. To może w sobotę rano przy kamieniu Piłsudskiego. Teren taki, że na pewno coś wyjdzie.Pzdr. Andy.
SZZ Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Witam,czy w związku ze śniegiem ta sobota jest aktualna? jeśli tak to o której?Pozdrawiam
kadet Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 cholerny śnieg !!! ale świeci słońce i może coś z tego wyjdzie , nie ma w lesie zbyt grubej warstwy śniegu i jak słonko utrzyma się do końca dnia to będzie super . proponuje na 9 . pozdrawiam
Louis Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Witam kolegów,co prawda jutrzejszy dzień w moim przypadku nie wchodzi raczej w grę, ale mam pewną propozycję organizacyjną :).Może nie będziemy pompować" tego wątku, a na wypady będziemy się umawiali na priv?. Jeśli wymienimy się wszyscy adresami e-mail i numerami gg to będzie można stworzyć sobie grupę" i w ten skosób się komunikować. Jeśli w tym wątku pojawi się nowa osoba chętna pobiegać to poprosi się ją o w.w. namiary i każdy dopisze ją do swojej listy. Co Wy na to?.PozdrawiamLouis
yama02 Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Kamień Marszałka jest na terenie ......Myślcie trochę o tym co piszeciePozdrYama
KamAndy Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Fakt, że wczoraj było ładnie, ale śnie trochę skomplikował sprawę. Przychylam się do propozycji Louisa.Pozdrawiam. Andy.
Robind Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 Witajcie poszukiwacze. Kadet Twoje fotki przedstawiają miejsce, które już dawno chciałem zbadać. Trzeba koniecznie się tam wybrać. Pozdrowionkagg 10361714
wodzoo Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 W tym tygodniu niestety nie dalem rady,ale w przyszla srode jade po sprzet i mam nadzieje ze weekend bedzie cieply .W zwiazku z powyzszym moj adres to :wodzoo02@poczta.onet.pl
wodzoo Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 Troche sie zeszlo ,ale wreszcie kupilem sprzet .Jest ktos chetny na wypad z poczatkujacym ??
kadet Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 niedziela mi pasuje na wypadzik tak gdzieś o 10
kadet Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 coś cicho się zrobiłono co panowie ??? może jakieś mały wspulny wypadzik w długi wekend ??
kadet Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 a to znalazłem za tą firmą co układaja kostkę http://www.odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum19/dsc00536_copy.jpg marysin-zielona po prawej . fajne co ??
jurgen64 Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 No kadet teraz mnie szlag trafił.Od dwóch lat śmigam po tej okolicy i tylko łuski i złom.Po prostu nie mogę uwierzyć w ten fant.Proszę powiedz szczerze czy to prawda?Pozdrawiam,Jurgen64-Marysin Wawerski
jurgen64 Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 Sorki,dopiero z roboty dotarłem.Niestety ale mam zaplanowany wypad na majówkę".Jeżeli masz kilka wolnychdni mam wolne miejsce w aucie.Jadę jakieś 100km od W-wytrochę na wariata",ale zwykle ta metoda w moim przypadkusię sprawdza.Jak nie to spikniemy się po tych wszystkichświętach.{chwilowo nie mama gadulca}Pozdrawiam,Jurek
kadet Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 szkoda że nie mogę jechać ): kobitka mie nie puści ale powodzenia i daj znać co znalazłeś .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.