huk 100 Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2006 widać bicia odbioru-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2006 rok produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Witam! Dzisiejszy połów" od rolnika : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 zdjęcie grupowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 menażka polska, ładna farba, sygnatury, wydrapane inicjały H B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Łuska polska, 100mm przepiękne sygnatury i napisy z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Pochłaniacz polskim, napis na nim to: WWSP wz.32 ładna zielona farbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Zaraz reszta zdjęć bo mam problem z wielkością, podam linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 http://img461.imageshack.us/my.php?image=5gx2.jpg łuska niemiecka KwK rok produkcji 1944 stan cudeńko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 http://img91.imageshack.us/my.php?image=6cq2.jpg http://img315.imageshack.us/my.php?image=7mr6.jpgi jeszcze polska odznaka POS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Za wszystko dałem 50 zł, myślę że się opłacało a wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Bartek sama polska setka kosztuje więcej.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Ja dzisiaj wyciagnołem ze zlomu Mauser wz 1898 :D i jakas skrzynke po amunicji...........(postaram sie wrzucic fotki)i to za całkiem darmo :P A kolega wydarł Pepeszke całą stan 4+Pozdrawiam Apollo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Dzisiejsze cudo za 20 zł : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Bartek-superancki-tylko nie mów ze ze środkiem bo na zawał tu zejdę;)...Apollo...fotki skrzynki jak najbardziej a mausa-nie radze(chetnie byśmy wszyscy obejrzeli-ale nie tylko my oglądamy to forum-Oko Saurona też patrzy...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Hehe, hełmy były dwa, przywiózł je dziadek razem z mauserem i czterema pociskami plot. Gość ze złomu mausera od razu puścił innemu kolekcjonerawi za 100 zł ale bez kolby razem z jednym hełmem i tymi pociskami :( Mi został tylko ten hełm ale też jestem zadowolony : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Dzisiaj na złomie taki karabin ze zgiętą lufą,ale nie wziąłem.nigdy takiego czegoś nie widziałem więc z ciekawości co to takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 No i tu chłopaki ze złomowca dali czadu,troche mi kopara opadła jak to zobaczyłem.Powiedziałem im zeby się tego pozbyli bo może być niebezpieczne ,ale oni mieli gdzieś co do nich mowiłem i tylko machneli ręką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Piekna kolekcja...nie ma co.ogórek był z zapalnikiem ,bałem się tego nawet dotykać.Patologia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Lain chyba masz LUFE Z ZAMIEKIM DO Kbks-u a to z boku to chyba jakies mocowanie lunety. Moze sie myle ale konec zamka jest podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Przepraszam nie wrzucilo mi fotki.......:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 jak ortografia to wĄtek a nie wontek:P, ladniutkie te fanty na zlomie targacie...u mnie tego nie ma:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Lain, to chyba duński Krag Joergensen.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 To jeszcze ja, Jarząbek, fajny bagnet lebel leży między pociskami.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Boruta ma racje-to dunczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.