igor378 Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Napisano 5 Grudzień 2006 witam.poszukuję magnesu do militariów do poszukiwań pod wodą i nie tylko,nie chodzi mi o magnes neodymowy.jeśli ktoś ma namiar na sklep gdzie można taki kupić to proszę o kontakt.kiedyś ponoć można było kupić to w Gdańsku.ewentualnie może być używany.Mój adres: igor378@wp.pl
ARKADIO.IE Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 witam zerknij w ogłoszenia na Odkrywcy/jest też coś jak wyszukiwarka.pozdrawiam
darkofjr Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Witam,JA kupilem takie magnesy w stanach i powiem ci ze sa bardzo dobre,zobacz link gdzie mozesz zamowic.Ten ze 120 kilo udzwigu jest najlepszy,Pozdrawiam,http://www.kellycodetectors.com/accessories/miscacessories.htm
honker Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 producentów poszukaj w googlach jeden jest w warszawie na babicach ale szukaj naprawdę dużego i mocnego,kolega kupił o średniej mocy i niestety z bliska i nieskorodowane przedmioty wyrywał z rąk ale świerzo wyjętego mauzera i przyklejonego w najlepszym [najgrubszym]miejscu upuścił na wysokości 45-50cm w powietrzu pozd,marek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.