huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 no i co już wiecie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 dać wam wiecej czasu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 nie wiem co to, ale ladne masz buciki:P gratulacje!!!musisz mnie kiedys zaprosic w swoje rejony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 cos od czegos:P moze do mozdzierza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 a nie lawetka do mg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 suchy ty to masz patrzałki-pewnie !!!!-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 suchy ty to masz patrzałki-pewnie !!!!-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 sory coś zbliżniaczyło-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 , Huk Ty to naprawde masz szczescie do tego hobby!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 ale zapewniam was że to nie wszystko -może trochę później resztę jak myślisz -Paweł 80 ??-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 suchy a buciki to chyba musze opatentować hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 :D, Huk ja wiem dlaczego Ty takie fotki wciepujesz, po prostu chcesz wyniszczyc konkurencje:P po mnie zaraz R-ka przyjedzie....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 jeżeli tak uważasz to mogę już nie dawać takich fotek a takie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 coś takiego jeszcze trafiłem to chyba na nas ????-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 No nie chyba tu powinien zadziałac jakowys Admin lub choćby Moderator?Chyba jest jakiś paragraf który zaczyna się jakoś tak:Kto z premedytacją naraza innych na zawał palpitacje ...."Czy jakos tak.Ja uwazam że Huk powinien miec tylko możliwosc oglądania tego forum.Bo z jego wypocin to ja już siwieję jutro zjem piszczałkę pojutrze se walnę pawulonika.Pozdrawiam.P.S. Huk moje słabe serce juz przestaje pykac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 jaca2003 no już naprawdę boje się dawać tak już na koniec to co zostało .ale jak mnie znowu zbanują to i tak tu wrócę i będę dalej pokazywał hehe–pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 trudno co ma być to będzie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Brawo,brawo,brawo ale obiecałeś HUK na lipiec i dla nas coś zostawić w Bieszczadach ;)P.S.Huk na drugim zamieszczonym zdjęciu widać szczątki;) racy niemieckiej?? jak tak to strasznie mi się to podoba pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Jezuuuuu. czy ktoś może mu cos zrobic?Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 ... i maxim na noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 huk nie powinieneś wychodzić z domu przez następny sezon:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.