Maniek7_2006 Napisano 2 Grudzień 2006 Autor Napisano 2 Grudzień 2006 Witam Szanowne Grono!(Jak w temacie)Chciałbym zakupić sobie nowy wykrywacz tak do 1400 zł,lub coś tańszego, z wyswietlaczem LCD(identyfikacja znaleziska)Żeby było i na guziory,klamry,itp. I wszelaką militarkę.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Serdecznie!
acer Napisano 2 Grudzień 2006 Napisano 2 Grudzień 2006 Toż to dobrze poczytać wcześniejsze posty z takimi samymi pytaniami.
Czarek Napisano 2 Grudzień 2006 Napisano 2 Grudzień 2006 moge Ci polecic Rutusa Solarisa-kosztuje mniej jak 1400 a fajny jest całkiem-ja nabyłem i wcale nie żałuje-najgłębsze trafienie-skrzynka amunicyjna na metrze-myslę że wystarczy:)a i wyżej ładne rzeczy wychodza:)
Maniek7_2006 Napisano 2 Grudzień 2006 Autor Napisano 2 Grudzień 2006 Dzięki ale jednak kupię bez LCD, kupię Smętka, ma ktoś może maila lub telefon, może adres do Pana Smętkowskiego?Z góry dziękiPozdrawiam Serdecznie!
Maniek7_2006 Napisano 2 Grudzień 2006 Autor Napisano 2 Grudzień 2006 prosze o przeniesienie do działu SPRZET POSZUKIWACZYZ góry dziekiPozdr.
Berlin Napisano 2 Grudzień 2006 Napisano 2 Grudzień 2006 Zamiast Smętka polecam BARTKA- lepszy, wydajniejszy, bardziej ergonomiczny, producent co chwila go udoskanala, pomaga w problemach - telefonicznie jak i w inny sposób
godles Napisano 3 Grudzień 2006 Napisano 3 Grudzień 2006 Witam serdecznieNigdy nie porównywałem Bartka IV i Smętka, ale w moim odczuciu jako użytkowanika Bartka IV wydaje się, iz Bartek ma lekką przewage ze względu na tryb dynamiczny z dyskryminacją.Na ziemianki i okopy można przełaczyć na tryb statyczny , zasieg jest bardzo dobry.Kontakt z producentem jest bardzo dobry.Pozdrawiam.
Maniek7_2006 Napisano 3 Grudzień 2006 Autor Napisano 3 Grudzień 2006 Dzieki, ale już zdecydwałem;)Czy ma ktoś jakiś kontakt do Pana Smętkowkiego?(telefon,GG,mail) Pozdrawiam Serdecznie!
Martin Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 Wpisz w wyszukiwarkę HS-3" a znajdziesz adresy , telefony :)pzdr.
Maniek7_2006 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Napisano 4 Grudzień 2006 Dzięki już mam.Pozdrawiam Serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.