yupiter Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 Taka łuseczka była sobie z 5cm pod ziemią.Myślę, że to może z dubeltówki leśnika.Ścianki się nie zachowały, bo były pewnie z papendekla....Napis Gloria # 14 #" nie wiem co znaczy...Czy potwierdzi ktoś moją diagnozę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 Cześć Mathew, kurtka jest niestety za wielka i chyba ją wymienię. Ten Holender, co w niej chodził miał chyba z 2,5 metra.....Jak by nie patrzeć to jakąś kurtkę muszę mieć, bo ostatnio dając dyla z Natan'em z wiesz jakiego" terenu wojskowego zaczepiłem się solidnie swetrem wojsk brytyjskich o druty kolczaste i głóg........A łuski są z Fiołkowej. Ciekawe, co oznacza Gloria"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 czy, wy, kopaccy pseudointelektualiści, nie możecie sie zająć czymś poważnym?? np. rozróżnianiem producentów odznak szturmowych, chyba ,że to zbyt trudne dla was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 Karol, jak uważasz się niedoceniony, to znajdź sobie jakiś temat, gdzie będziesz się mógł odstresować udzielając obszernych informacji na temat jakiejś odznaki. Tymczasem jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat zaprezentowanej łuski od dubeltówki, to łaskawie się zwiń i nie bruźdź,Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 Taka łuseczka była sobie z 5cm pod ziemią.Myślę, że to może z dubeltówki leśnika.Ścianki się nie zachowały, bo były pewnie z papendekla....Napis Gloria # 14 #" nie wiem co znaczy...Czy potwierdzi ktoś moją diagnozę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Tak i ciekawy kaliber - 14 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 A co tam, mam być gorszy...? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 14-tka to rarytas, 16-ek i 12-ek jest dużo. A ja mam 20-tkę wyprodukowaną w Warszawie ;-).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
yupiter
Taka łuseczka była sobie z 5cm pod ziemią.
Myślę, że to może z dubeltówki leśnika.
Ścianki się nie zachowały, bo były pewnie z papendekla....
Napis Gloria # 14 #" nie wiem co znaczy...
Czy potwierdzi ktoś moją diagnozę?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.