tisio Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 strona lewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tisio Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tisio Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 nieszczęsny wywietrznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tisio Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 i środek...jeszcze tylko fasunek (niestety będe zmuszony ze względów finansowych dać polski) i na półkę,a ja już tęsknię za kolejnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 ładnie ale przetrzyj go lakierem matowym bo swieci sie strasznie jka psu jądra;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 ostatni nocnik podoba mi sie najbardziej...Panowei dlaczego tak niedokładnie szpachlujecie? czasu na to nie macie? jeżeli bierzecie się za szpachlowanie to znaczy ze chcecie miec gładziutki nocnik - przeznaczcie kilka dni na robote rozłózcie sobie dziennie po max 3h pracy i przyłózcie sie do roboty. ja jakbym miał zostawic takie wżery(dziury) jak na niektórych widać albo niewyrównane ranty to wolałbym nie szpachlowac tylko zakonserwowac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.