aslv Napisano 22 Listopad 2006 Autor Napisano 22 Listopad 2006 Witam mam kilka pytań do szanownych forumowiczów.1 Czy spotkał się ktoś z ammo ślepym do mausa bez pocisku" drewnianego?2 Czy istniały jakieś specjalne pociski do odpalnia garłaczy czy były to tylko standartowe pociski ćwiczebne z drewnianym pociskiem?Z góry dziękuje za okazaną pomoc!Pozdrawiam aslv
Stadler Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Do garłaczy używano tylko amunicji ćwiczebnej, w zupełnosci wystarczyła.Ammo zupełnie ślepe do mausa też było.
beaviso Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Jak najbardziej istniały naboje specjalne do odpalania garłaczy, tzw. Treiber-Patronen ( apędzacze"). Szczegółowe informacje znajdziesz poprzez wyszukiwarkę na subforum Identyfikacja" - był kiedyś o tym wątek.
Stadler Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Niestety nic na ten temat tam nie znalazłem?
aslv Napisano 22 Listopad 2006 Autor Napisano 22 Listopad 2006 Witam ja też szukałem, ale nic nie rafiłem".Jak możecie Panowie poratujcie linkiem..Pozdrawiam aslv
beaviso Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Panbowie, są 2 wyszukiwarki, do każdej wystarczy wpisać Treiber", a wyskoczy kilka wątków... Nie załamujcie mnie, że nie mogliście na to wpaść sami.Proszę, oto właściwy link:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=113793Czytać ostatnie posty w tym wątku - tam jest o Treiberach.M.
aslv Napisano 23 Listopad 2006 Autor Napisano 23 Listopad 2006 Witam. No widocznie nie jesteśmy takie bystrzachy jak Ty Beavisto.Dziękuje za poświęcony czas i okazaną pomoc.Pozdrawiam aslv
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.