Fenrir Napisano 7 Październik 2003 Autor Share Napisano 7 Październik 2003 jezeli od plecaka to jakich wojsk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 2 wojna, zaczepy od szelek szturmowych Y" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Frozzer, klamrohak ten był używany przez Prusaków w I wojnie zarówno mosiężny jak i aluminiowy i wiem co mówię, a jak wiesz dużo oporządzenia I wojennego przetrwało d II wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 7 Październik 2003 Autor Share Napisano 7 Październik 2003 jezeli od plecaka to jakich wojsk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Niemcy, okres I wojny św. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Ja mam podobne przy skórzanych niemieckich szelkach wz. 39 chć było kilka odmian takich klamer, mi się wyaje iż prawdopodobnie pochdzą z szelek niemieckich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Fenrir
jezeli od plecaka to jakich wojsk?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.